תודה וברכה לחג

• פותח הנושא yr4u
  • פורסם בתאריך

yr4u

New member
תודה וברכה לחג

לק"י שלום לכל החברים, ראשית כל, תודה רבה מעומק הלב לכל אלו שצלצלו, שלחו הודעות ומיילים והביעו תמיכה בעקבות החשיפה שלי בתוכנית עובדה . אני מקווה שאספיק להשיב לכולם טרם כניסת החג. אני מאוד נרגש מההיקף העצום והרחב של תמיכה מצד אחד מחברים וחברות בקהילה ומאנשים מהארץ ומחו"ל מצד שני. ת ו ד ה !!! אני רוצה להודות במיוחד לכל אלה שעוזרים פועלים ותומכים במהלך כל השנה למען הקהילה שלנו ועושים עבודת קודש ובייחוד לכל צוות הו"ד שבלעדיו זה לא היה אפשרי. תודה מיוחדת ל everything4u. זה בהחלט חג של דרור .. מי יתן והקב"ה יברך אתכם בכל מילי דמיטב. ארגון הו"ד מציין שנה להקמתו - ובשנה הראשונה לפעילותנו רשמנו ב"ה הישגים רבים 102,000 כניסות לאתר, אלפי פניות ו" מסמך העקרונות " שעליו חתמו עשרות רבנים ועוד (פרטים בקרוב) אנחנו מעוניינים בחיים יותר טובים ובטוחים שיש עוד רבים שרוצים את אותו הדבר – חיים של אהבה, רעות ותורה. הגענו להישגים מרשימים מאוד שקורים פעם ראשונה בהיסטוריה בהיקף נרחב ובאופן פומבי – בשנה הראשונה, ללא שום מימון וסיוע, אלא רק במסירות, אחריות ואהבה. אתר הו"ד הוא אמצעי ולא מטרה. המטרה שלנו היא להביא לשינוי חברתי ואנחנו מובילים את השינוי מתוך אחריות למורכבות ומחויבות להלכה אך יחד עם זאת בראש מורם וללא כל פחד. אנחנו מגשימים בזכותכם את מטרתנו שהיא לעורר בקרב ציבור שומרי התו"מ, מנהיגיו, רבניו, ההורים והחברים, שיח ציבורי, הלכתי וחברתי, להכרה בהומואים הדתיים, שיח שמוביל לריכוך המתחים ולשיפור מצבו הקיומי והחברתי של אדם שהוא הומו ודתי, הבוחר לחיות את חייו בחברה הדתית. באתר הו"ד תוכלו למצוא את כל הפרסומים והכתבות על פעילותנו בשנה הראשונה ובקרוב הפתעות אנחנו נתחיל בקרוב פעילות חברתית ונעשה את כל המאמץ שתרגישו ש... הו"ד - הבית של כולנו ! ומשהו לחג: המושגים "גלות" ו"גאולה" מעוררים ברובנו הקשרים ודימויים דתיים, לאומיים או לאומניים. לפי חכמת הקבלה אנו למדים שבכללות, גלות זו הרגשת חיסרון - גלות התענוג: מה שאני רוצה ואין לי נקרא "גלות"… כל אדם שרוצה לשנות את מצבו, בכל רגע נתון, נמצא בגלות מהמצב שאליו הוא מייחל. לכן האדם הממוצע עובר בכל רגע מגלות אחת לאחרת ונמצא בחיפוש תמידי - היכן אמצא את מצבי השלם, איפה הגאולה שלי? אלא שקיימת גלות חומרית, שבה עוסק רוב העולם המייחל למצב שבו יקבל את כל מה שהוא רוצה וללא הגבלה, וישנה גלות רוחנית (שנקראת - "ישראל בין האומות"). אדם שמתעורר בו רצון אמיתי לרוחניות - "הנקודה שבלב", חש שהוא נמצא בגלות רוחנית. זוהי כבר גלות איכותית - השתוקקות האדם למשהו שקיים מעל לטבע שלו, למשהו שהוא אפילו לא מסוגל לתאר לעצמו. זוהי הרגשת גלות רוחנית. אני מאחל מעומקא דלבא שכל אחד מאיתנו יזכה ב"ה בגאולה הפרטית שלו וביחד נזכה כולנו לגאולה שלמה במהרה בימינו אכי"ר. פסח כשר ושמח לכולנו ! רון הו"ד - הבית של כולנו !

למעלה