תודה גילי יש עוד במה

Moti Prtal

New member
תודה גילי יש עוד במה

שלום לכולם אני מוטי פורטל מעכו שמח מאוד שקיימת עוד במה להחלפת דעות וכו'

rozgil

New member
היי מוטי.......-מה שלומך???

הפורום הזה,כאן בתפוז (בהנהלת ענת - החמודה).......הוא הפורום הראשון שבוא אני משתתף.....הוא הוקם הרבה לפני הפורטל של אריק והרבה לפני הפורום בנענע........הפורום הזה עבר הרבה שינויים .....והיו כאן לפחות 5 מנהלים (שאחד מהם הוא : מני (Smile2life ).....-בחור מאוד נחמד שהיה המנהל הראשון של הפורום כאן לפני מספר שנים) תהנה......-לילה טוב.....גילי-חדרה

עָנת

New member
ברוך הבא לפורום מוטי../images/Emo142.gif

כגולשת ונכה ותיקה אני יכולה להודות,שקיום הפורומים זה בין ההמצאות הגאוניות שקיימות

rozgil

New member
אני רוצה להוסיף ......

......שדבר יותר געוני זה שיש את "המועדפים"........אחרת היינו צריכים לכתוב כול פעם מחדש את : .....HTTP//WWW ולמי שלא יודע אנגלית (כמוני) היה משתגע......

Moti Prtal

New member
לענת

לומר את האמת יש לי אינטרנט כמעט שנתיים אני כותב בפורום של נענע כמעט שנה, ובפורטל של אריק מינואר האחרון ורק במקרה גיליתי את הפורום הזה אני מציץ מידי פעם בפורום של גילי "על כוס קפה" ושם התוודעתי לפורום הזה והוא נראה לי מאוד ידידותי. ישר כח ואני אגיב למאמרים כאן מוטי פורטל עכו

עָנת

New member
תודה מוטי../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתה מרגיש כך
אתה מוזמן להשאר איתנו

עזורא

New member
ענת ../images/Emo150.gif

חג שמח כשם שמקבלים מתנות לחגים כך קיבל החג הזה מתנה גדולה בשם מוטי פורטל מוטי אחי אהלן וברוך הבא . כן גם אני פה אך ההכנות לפסטיבל עכו לקחו לי את הזמן לכן לא ביקרתי פה זמן רב. כולי תיקווה לחזור לשוטף. חג שמח לכולם ממחר שלושה חודשים עבודה רצופה ללא חגים הכל זורם ויזרום נקווה שרק בשלום ובשקט. ביייי לכם עזרא הסופר עכו

עָנת

New member
עזריקו../images/Emo24.gif

כל גולש שמצטרף לפורום הוא
בפני עצמו
. מוטי
שוב שמחה שאתה איתנו,עוד יותר אחרי דבריו של עזריקו

פורום, פורטל וכ'ו

איני יודע מה טוב בכ"כ הרבה במות של קבוצה ככ יחודית, מה לנו כי נתפזר בין נענע, בין הפורטל של אריק, ופה בתפוז ומי יודע עוד הייכן?? למה לא להיות במקום 1 ולהחליף דעות מעל במה אחת, הרי האינפרמציה היא אשר מפרה, ומוסיפה לנו את הידע החסר <באשמת משהב"ט>, אז תחשבו על זה!!

עזורא

New member
לאיש המזח../images/Emo150.gif

אני בעיני רואה אחד שיושב על המזח חכה בידו והוא דג להנהתו ושיקפצו כולם.נכון? איש המזח? אז באיזה שהוא מקום אתה צודק אך יפה הוא שיש מספר מקומות כמו שיש מספר סוגי
דגים. במקרה כמו שלנו כל המוסיף מבורך. על נשכח שכרגע ישנם שלושה צנזורים. מוטקה/נענע ענת/תפוז אריק/פורטל לכן אין בעלות לאף אחד ולא תמיד מי שמצונזר במקום אחד יצונזר במקום שני .הבנת? ומה עוד שהכל בחינם אז איכפת לי שיהיו עוד פורומים? ערב טוב עזרא הסופר עכו

עזורא

New member
משהו שקשור לעיל../images/Emo150.gif

חתול היה במרדף אחרי עכבר . ראה העכבר חור וישר זינק לתוכו. יושב בחור ונושם ומיתנשף כך גם החתול יושב בפתח החור נושם ומיתנשף חולפות להם השעות .ואז נשמע קול של כלב בחוץ אמר העכבר. עם יש כלב אין חתול ואפשר לצאת. רק יצא העכבר מהחור וטיק טק ניתפס על ידי החתול. שואל העכבר את החתול אבל היה קול של כלב בחוץ. עונה לו החתול פה בארץ מי שלא יודע לפחות שתי שפות לא יכול להיסתדר. עזרא הסופר עכו

כל המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה ל

אז אענה לך , 1. אני לא דג דגים אני ממוצב המזח, בטח אתה לא שמעת עליו, אז לך לספרים ותלמד קצת לפני שאתה זורק שטויות כאלה לפורום ציבורי!!תתבייש לך!! שנית , אל תהיה חכם כזה גדול, כשאתה מביא סיפור שכל עם ישראל שמע בטלביזיה וראה את יהורם גאון מספר אותו, תהיה מספיק חכם ותביא הדבר בשם אומרו, אולי הגאולה תגיע כך!! יוט

עזורא

New member

על אף הקורה כרגע בסיני בטאבה הענה לך נכון יפה אמרת בקשר לעכבר והחתול של יהוררם גאון. לא כולם ראו את התוכנית ואני בטוח בכך. מה פסול לספר בדיחה? האם יש לך בדיחות נראה לי שלא. כי כולם משתמשים בכולם. שטויות אני כותב נו מילא אולי? על כל פנים עם באמת אתה ממוצב המזח אז תן לי לתקן אותך שאני לא זוכר אחד שקרא לעצמו "איש המזח" בין החיילים שהיינו שם.(אולי )אנחנו בכלל מכירים ואתה תחת מעטה של חסיות שמך האמיתי . על כל פנים אני לא כועס עליך . עכשו ליבי ליבי עם הישראלים חסרי המשמעת שעשו בסיני בניגוד לאזהרות היועץ ללוחמה בטרור. ומה נגיד ומה נואמר נגיד שבין הפצועים יש חיילים בחופשה. אז הן יהיו נכי צה"ל? ואם בין החללים חלילה יש חייל אז הוא חלל צה"ל? נקווה שאין . איש המזח אנו ישבנו על המזח דגנו דגים טיגנו אותם והיה מאוד טעים כן על מזח של תעלת סואץ .רוצה תאריך מדוייק? קח 12.8.70 .ויודע למה אני זוכר את התאריך? כי זה יום הולדתי ושם עשו לי יום הולדת ה-19 במינין שנותי.רק לקראת סוף אוגוסט התחילו ההרעשות של המצרים עלינו ואז הפסקנו לדוג דגים במזח. עם היית במזח אתה צריך לזכור זאת. בוחן לאיש המזח מה זה גילביון? מה זה קוף? מהו מקל הדייג שהיה שם? עד כאן לאיש המזח עזרא הסופר עכו

AVI359

New member
מוצב המזח

איש המזח שלום רב היה לי הכבוד לבנות את מוצב המזח בפעם הראשונה,שרתתי בגד' חה"נ 601 בזמני עדיין היה קיים מגדל תצפית וממנו צלמתי את הצד המצרי,אח"כ אני חושב שהמגדל נהרס בהפגזות.בכל מצב שתהיה בריא ומבסוט,מענין אם אחרי כל המהומה העכשוית יש סיכוי לבקר במקום בבטחון. בברכה אבי

מוצב המזח,

לזה שקורא לעצמו עזורה ונוטה לזלזל במי שרק יכול, אינך שווה אפילו מענה, לאבי359 , אזאם אתה בנית אותו צר לי לומר לך, אני מסרתי אותו לגנרל מצרי לאחר שקיפלתי את שאריות הדגל שהתנוסס מעל עמדת התצפית של המוצב, ולאחר שהנפתי את הדגל המצרי על אותה עמדת תצפית. הייתי האחרון שעזב את המקום בתום קרבות עקובים מדם לאחר שמונה ימי לחימה עיקשת ולאחר קבלת פקודת הנטישה. אז יו"ט לכם, ולך אבי עשית עבודה טובה שם במקום המצחין ההוא

עזורא

New member
למכנה עצמו איש המזח../images/Emo150.gif

ללא משוא פנים אומר שיש בקרב עמינו סוגים שונים ומשונים של אנשים. לא מצאתי נימת זלזול בדברי. ברגע זה אני מצדיע לך על קיפול שאריות הדגל שהתנוסס מעל המוצב. קיבלת צל"ש על כך ויותר מכך קיבלת חיים במתנה. אך משהו משובש יש בך. בדוק עצמך. ראה אני עונה לך כי אני מבין אותך......... עזרא הסופר עכו

עזורא

New member

אני רוצה להוסיף שים לב ידידי הוירטואלי שמכנה את עצמו איש המזח כשהייתי במזח וסחבתי עדני רכבת ומסילות רכבת על גבי אתה עוד היית אולי בתיכון במידה ולמדת. מלאתי שקי חול באלפים שאולי כל זה שמר עליך ובעובדה אתה פה .זה שהיית ב73 בתעלה לאחר שיחרורי מהסדיר צריך לתת לך קצת עירעורי כבוד לותיקים ממך שעשו עבודה קשה. כי הרי קו בר לב הוא שהיה צריך למנוע את פלישת המצרים אך הפשלה ידועה ולא נרחיב את היריעה. עזרא הסופר עכו
ואני עוד לא בטוח שהיית שם בכלל .אולי אתה מבדה איזה שם שהיה באמת שם.

מענה פרידה

עכשיו אני מבין למה אתה פה ולא בפורטל, אינני ידידך הווירטואלי,ואין סיכוי שאהיה, ואין לי כל רצון לרדת לרמה כ"כ נמוכה שבה אתה נמצא, אז תהיה בריא, וחבל שבגילך המתקדם לא למדת כלום ונשארת טיפש , כנראה שאת הברדק שהיה שם בתעלה, אתה השארת יחד עם עוד כמה גנרלים ששירתו איתך

למעלה