תודה גדולה מאוד ...

• פותח הנושא melon
  • פורסם בתאריך

melon

New member
תודה גדולה מאוד ...

התלבטתי האם לכתוב את ההודעה הזאת או לא. בעיקר משום שלא בא לי להיות עוד פאסיבית ש"יוצאת מהארון" רק כדאי לספר שהיא בהריון (ולבאס את כל מי שעדיין לא ..) אבל אני פשוט מרגישה צורך חזק מאוד להודות לפורום ולמנהלות המדהימות. מצאתי כאן תשובות לשאלות שלא ידעתי בכלל שצריכות להשאל והתוצאה ( החיובית) לא איחרה לבוא. אז קודם כל המון המון תודה וחיזוקים חיוביים - אתן עושות עבודה טובה. חוץ מזה , רציתי להגיב לאמירה שאני רואה שחוזרת כאן בפורום שמברת על "לנקות" את הגוף מגלולות ( חודש, 3 חודשים ...) זה נכון, אבל לא תמיד. בתור אחת עם מחזור לא סדיר מה שעזר לי כן להכנס להריון היה המאמצים שהשקעתי דווקא בחודש הראשון של הפסקת הגלולות ( בהמלצת הרופא שלי שהסביר לי שיש מקרים שבהם זה דווקא דבר מומלץ ). הגוף היה עדיין תחת ההשפעה החיובית של ההורמונים של הגלולות - כן גם זה קורה ...

ילדוש

New member
יש נשים שדוקא גלולות למניעת הריון

עוזרות להן להיכנס להריון. ידוע שבחודש שמפסיקים גלולות הגוף פורה . (יש טיפולי פריון משולבים בגלולות למניעת הריון). הבעיה עם הפסקת גלולות וכניסה מיידית להריון היא שדפוס הביוץ בחודשים הראשונים לאחר הפסקת גלולות לא בהכרח רגיל (יכול להופיע ביוץ מוקדם או מאוחר מ-12-16 יום לפני המחזור).ובגלל זה קשה להעריך גיל הריון לפי וסת ארונה בחודש שהגלולות הופסקו. חשוב לעשות הערכת גיל הריון בטרימסטר הראשון (החישוב הכי מדויק הוא בשליש הראשון ואח"כ רמת הדיוק יורדת)לפי הגודל בין הראש לעכוז (ללא גפיים)ונקרא גיל הריון לפי CRL .

melon

New member
לזה התכוונתי ...

ההסבר שלי יצא מבולבל ( כמו כל ההודעה) אבל לזה התכוונתי. בשביל לזהות ביוץ ישר אחרי הפסקת גלולות - יש את המאמרים הנהדרים כאן בפורום שעוזרים ....

ofik

New member
קודם כל מזל טוב

ולא ביעסת אותנו, דוקא כייף לשמוע, וספרי לנו בכל זאת כמה זמן זה לקח?

למעלה