תודה בנות על הברכות,

lanka0925

New member
תודה בנות על הברכות,

קמתי בבוקר לרראות שלא חלמתי. אז ככה, יש לי קופסא יפה, אבל כדאי לעטוף אותה איכשהו לפני ששמים במעטפה, או שאפשר מבמעטפת פצפצים וזהו. איך שולחים בדואר, פעם בדקתי,אבל זה היה מזמן ואני לא זוכרת כלום. דואר רשום? אני כל כך מקווה שהכל יעבור בסדר,אני כבר הייתי על סף לאבד תקווה והנה זה קרה. כל טיפ יתקבל בברכה

milshake

New member
טיפים

מספיק לשים את הקופסא במעטפת פצפצים. בהנחה שהקופסא יפה מספיק. אצלי אני מתאים אישית את הקופסת קראפט הפשוטה ע"י הוספת מדבקה עם הלוגו שלי: http://ny-image3.etsy.com/il_fullxfull.226014291.jpg דואר את שולחת רשום רגיל, עולה לרוב העולם 9-10.9 ש"ח לחבילות מתחת ל-100 גרם. אם הלקוחה מארה"ב כדאי להוסיף את ה-ZIP CODE המלא שלה, אותו ניתן למצוא כאן ע"י מילוי רחוב, עיר ומדינה: http://zip4.usps.com/zip4/welcome.jsp זה מקצר תהליכים ומזרז את המשלוח. בכלל כדאי לשלוח כמה שיותר מהר, לקוחות לא אוהבים לחכות מעל שבועיים למוצר וזה בד"כ המצב. למרות שהיום יום שישי זה לא יעזור אם תשלחי, החבילה בכל מקרה לא תצא מכאן לפני יום ראשון. אני אישית מוסיף כרטיס ביקור שמאחורה אני כותב מכתב תודה קטן לקוח, בד"כ משהו בסגנון: Hello ****, Thank you very much for your purchase. I hope this arrived to you quickly enough and fits well. Kindest regards, Ran לפעמים משנה את זה קצת תלוי בפריט. גם מצרף עותק של ה-packaging slip של Paypal בתוך המעטפה. לאחר שנשלח מסמן V ב-SOLD ORDERS. מעדכן ב-PayPal את הסטטוס ל-SHIPPED ואת המספר מעקב של דואר ישראל. ב-Shipping company בוחרים Other, ואז אני ממלא את השורה הבאה: ISRAEL Post - www.tinyurl.com/isrpost זה ישלח ללקוחה עם המספר מעקב, הלינק מוביל למעקב דואר ישראל באנגלית והיא תוכל להכנס ולוודא שהחבילה אכן נשלחה. * אם הרכישה מאיביי אני לא מכניס את הלינק כי אז לא מעדכנים באיביי שהחבילה נשלחה. ב-ETSY אין בעיה.

הסבר פנטסטי!../images/Emo51.gif

מתאים שיופיע בהודעות הנבחרות

lanka0925

New member
ואו רן, איזה הסבר!!! מעולה!!! המון תודה

זה מה שהייתי צריכה. אני בהתרגשות מטורפת לא מצליחה להירגע. פתחתי את החנות הראשונה לפני כשנה ואז אחרי כמה חודשים נטולי מכירות סגרתי ובתחילת 2011 פתחתי אל לנקה. אני ממש מסוחררת מרב התרגשות. סליחה על ההצפות...

liluchic

New member
אפשר להוסיף את ההסבר להודעות מועדפות? ")

וואו רן! :) הסבר טוב! תודה.. אגב, צר לי היה לקרוא שהפכו לך את המוצרים הקשורים לspace invadors ל"לא פעילים". ממשממש אהבתי אותם :/ ואני לא מבינה! זה בהשראת ספייסאינוודורז, אי אפשר לדבר איתם (עם בעלים של המשחק? ולהגיד שהמשחק נתן לך השראה?! ושזה לא המשחק עצמו?!).

למעלה