תודה,באמת תודה...

קליט

New member
אני ראשון המתריעים

על פגמים בציבור החרדי . . אין כמעט פשע - אתה מצחיק אותי

לא ידעתי שאני גבר

קליט

New member
אשמח אם תספר לי על "אלימות הפושה על ימין ועל שמאל"

כי אני לא שמעתי כמעט על אלימות בציבור החרדי . (אני לא מקשיב יותר מדי לחדשות ולפרסומות הצורמות ב`רדיו קול חי` - אז יתכן שאני לא מעודכן) בכל אופן אין לנו ויכוח נראה לי על העיקרון שמדד המוסריות בציבור החרדי היא די גבוהה, ורמת המוסריות בציבור הכלל היא די נמוכה >>ובמיוחד במוסדות המדינה שיש מוסר לקוי, "קדושת החיים" הוא אי שם במקום העשירי אולי, (ראה, זיהום אויר ממפעלים, צבע מאכל, אי עידוד רפואה מונעת, רפואה לא מספיק טובה ואנשים מתים ומתייסרים סתם, צבא שהיא ממש לא במיטבה =ראה סיפור חטיפת גלעד שליט, פשעים בהערכויות לשריפות ורעידות אדמה וכו`, מצבי פיקוח נפש של אזרחים קטנים ללא פיתרון, אי לוחמה בסמים, אין בתי חולים בכל עיר, אין "איחוד הצלה" בכל מקום, אין מסכות אב"כ לבעלי זקנים, וכו`) ובכל מקום ומגזר יש אנשים טובים נחמדים ואיכותיים, ואנחנו אוהבים ומחבבים כל אדם .

קליט

New member
מדובר

באנשים שאם דורכים עליהם הם לא יגישו את הלחי השניה . חוץ מזה שהם קיצונים/ילדים משועממים ואין מה לעשות נגדם, ובכל חברה יש כאלה, ואת הרי לא מצפה שנהיה שונים מכל חברה אחרת, ועדיין אין פשע לשם פשע . זה ממש לא נקרא `אלימות שפושה על ימין ועל שמאל` .

אסמכתא

New member
קל לך יותר להיראות כחילוני? מדוע???

זה נראה יותר כהיתתמות וזריעת חול בעיניים, מאחר ובמגזר החילוני מקרה כזה הוא מקרה שגרתי שמתרחש מידי לילה, ופתאום, כל זה לא גורם לך להתבייש, וברצונך להיראות כמוהם, יותר מכך, מקרה זה זיעזע את הציבור החרדי כולו בעוד שאצל החילונים שאתה משתוקק להיראות כמוהם אלפי מקרים כאלו כלל לא מזיז אותם.

הבהרה:

:אני ממש לא חושב שחילוני יותר טוב מאיתנו,איפה כתבתי כזה דבר? הפוך גוטע.דעתי היא שהציבור החרדי היה סמל ודוגמא לסטנדרטים אחרים בכל הקשור למוסריות וכו` וגם ברחוב הכללי מצפים להרבה יותר.ברגע שכמה מושחתים צבועים עושים פשעים.זה כתם שחור על כלל הציבור וגורם לי אישית להתבייש בזכות אותם צבועים.

למעלה