תודה, באיחור ועוד שאלות

תודה, באיחור ועוד שאלות

אמנם באיחור, אבל , בקשר לכאבים בחזה וריטלין, ברור שהלכנו מיד לבירור רפואי . אך רציתי מידע בקשר שבינהם. בבדיקות מקיפות הכל בינתיים , תקין. כרגע יחש לי שאלות לגבי בעיות רגשיות. בני עולה לכיתה ב´. לאחר שנה די מוצלחת בכיתה רגילה. אני מודאגת לגבי השנה הבאה, כי השנה הוא למד רך ורק בגלל המחנכת המצויינת שלו. שנה הבאה "יבוא מלך אשר לא הכיר את יוסף " אנה עזרתכם

קורין1

New member
לצערי אני מכירה את הבעיה הזאת....

כל שנה אני עוברת אותה מחדש, מאוד חשוב מי המורה, עם רוב המורות הוא לא מסתדר, דווקא הולך לו עם מורה שנחשבת בעיני אחרים חלשה. כל סוף שנה הייתי בודקת מי תהיה המורה ואיך היא, כל שנה קיבלתי אינפורמציה על המורה, בדרך כלל מפי הורים שילדיהם למדו אצל אותה מורה. כשהיה בכיתה ג´ הגיעה חודשיים אחרי תחילת השנה מורה מחליפה, שבפועל לא למדה הוראה, אבל הצליחה להגיע עם הבן שלי למה שאף מורה עד היום לא הצליחה לעשות, באותה שנה הוא סיים עם ציונים מאוד גבוהים וקיבל תעודת תלמיד השנה של בית הספר, זה רק מחזק אצלי את הדיעה שחשובה הגישה של המורה כלפי הילד, מאז לא היתה מורה שהילד שלי הסתדר איתה. כולי תקווה שהילד שלך יקבל מורה שיודעת להקשיב ולפרגן לילד. בהצלחה

arena

New member
מורה

גם אצלנו הילד לא מסתדר עם מרבית המורים או שהם לא מסתדרים איתו. אנו כואבים את הנושא הזה יום יום ומאד קשה לנו. הקשר עם בית הספר מאד מתיש וקשה וכל שנה צריך להסביר מחדש ולהתחנן שיבינו , יפרגנו ויותר יקבלו. אנסה להציע לך פשוט להיות עם הרבה כח בעיקר ברגעים הקשים ולהמשיך לכתוב כאן כשקשה כי זה מאד עוזר. להיות אופטימית ולנסות לשרוד ... אולי עם הזמן יקומו בתי ספר שבהם יהיה לנו יותר קל.

קורין1

New member
הרבה מורים לא מעוניינים לשמוע.....

איך יהיה להם יותר קל להתמודד עם הילד. כשניסיתי להסביר איך, הם פשוט כעסו ובקשו לא להתערב בחינוך שלהם, וביננו..... אני בטוחה שאם הם היו קשובים היה יותר קל לכולם באהבה

דליה.ד

New member
חבל לי לשמוע את החוויות הקשות

אבל אולי המחנכת הקודמת תסכים להעביר מידע למחנכת החדשה. ושווה לפני תחילת השנה לזמן פגישה ו"לגייס" את המורה לעזרה, אפשר לחתום על חוזה הדדי...אוף! כבר הבטחתי דוגמה והגיע הזמן שאקיים.... אז ברגע הראשון שאתפנה, כי סוף שנה, ואני מחנכת מסיימת כיתה ו´ (הילדים עולים לחטיבה), והמסיבה ביום ה´ 27.6 הלחץ וההתרגשות בשיאם כך שאני לא כל כך פנויה... אז תזכירו לי אם זה יזרח מפרחוני...אופס! אם זה יפרח מזכרוני....

קורין1

New member
זה משניסית לעשות......

אבל מה שהמורה הרגישה, שאני חושבת שהמורה הקודמת טובה ממנה, וזאת לא הייתה כוונתי, רק ניסיתי לתת טיפים כדיי שיהיה לה ולילד יותר קל.

למעלה