תוגי

karen_karen

New member
תוגי

זה לא קשור אז חשבתי שיש לי למה לחיות ועכשיו אולי לא יהיה לי למה ואין לי כוח להילחם ולחיות סתם חיים מאוסים אין לי כוח יותר באמת נחלשתי אני מתייאשת :-0 זה מעציב אותי אבל זה מה יש

תרנגולת

New member
קארן יקרה שלי..

אל תלכי.. בבקשה. אם אז חשבת שיש לך סיבה, תוכלי למצוא אותה שוב.. תוכלי למצוא סיבה אחרת. אם אז הייתה, יכולה להיות גם בעתיד.. ולא שווה לוותר, תנסי לפחות לראות עוד. תנסי.. תשארי כאן. החיים עוד יכולים להפתיע אותך מתוקה.. דברים יכולים לקרות גם אם נראה שאין סיכוי שיקרו.. ואנחנו איתך לאורך כל הדרך.. קארן- הסיבה הכי גדולה היא שיכול להיות לך טוב בחיים האלה, גם אם עכשיו זה לא נראה כך.. אני לא יכולה לתאר לעצמי כמה כואב לך, אבל שני.. את יכולה למצוא את הסיבה. רק תמשיכי עכשיו ותאחזי בציפורניים שלך בחיים האלה, גם אם הם כל כך קשים לך.. כי זה יכול להשתנות.. והחיים יכולים להפתיע, דווקא ברגעים הכי הכי לא צפויים. בבקשה.. את בן אדם מקסים כל כך, עם לב כל כך רחב.. ומגיע לך שיהיה לך טוב בחיים האלה, תתני לעצמך את ההזדמנות הזאת.. ותזכרי שהחיים עוד יכולים להפתיע, והמצב לא ישאר כך תמיד.. אוהבת אותך המון המון, אני.

karen_karen

New member
תוגי שלי

הלוואי שאלוהים או מישהו למעלה יקרא מה שכתבת ויתן לי פעם אחת סיבה טובה לחיות הלוואי שיפסיקו לאכזב אותי ולהנחית עלי מכות מלמעלה מה עשיתי קיבינימט?? מה?? אני כל כך טובה ורק רע ועוול נעשים לי למה? נמאס לי כבר די לא יכולה אוקי ניצחתם ניצחתם שם למעלה אני פורשת

תרנגולת

New member
מישהו שם ישמע..

אני בטוחה בזה. רק תחכי עוד קצת.. תאחזי בחיים האלה בשיניים.. לא עשית שום דבר רע.. אני לא יודעת למה הגיע לך כל הרע הזה.. אבל יגיע לך הטוב.. בבקשה, תאחזי חזק חזק. .החיים עוד יפתיעו.. תקשיבי לי.. בבקשה. אוהבת אותך המון המון, אני.

למעלה