תוגי ומייק

תוגי ומייק

בקשר לאתמול....עשיתם לי את היום! אני מאמינה שאתם יודעים את זה אבל בכל זאת... תוגי....היה לי כל כך כיף לפגוש אותך...את מקסימה ואני אוהבת אותך כל כך. תודה שבאת. באמת - בכל הלב. תודה. ולך מייק...אתה כבר יודע כמה שאני אוהבת אותך. תודה שבאת...והבאת את תוגי איתך.

ניבוש....

כמעט שלא יצא לנו לדבר אתמול. אני רואה שאת ממשיכה להחזיק את הפורום....מעריצה אותך על כך. ואוהבת....לא אהיה דביקה אבל את יודעת עד מה. אני

הי קארן

שאלת אם את יכולה התקשר...אפשר. בטח שאפשר. רק קצת יותר מאוחר...כשאסיים פה. אני רוצה לנצל את הזמן כמה שאפשר. אוהבת אותך עוד לא קיבלתי את המייל שלך...אבא שלי יבוא היום ובטח יביא את זה איתו. תהי חזקה....את חשובה פה לכולנו. ולי. מאוד. מאיה

תגלי...

אני לא בטוחה שתקראי את זה אבל רק תדעי שאני איתך. אוהבת אותך...מקוה שתעבור התקופה הקשה הזו ותוכלי להמשיך קדימה. נסיתי להתקשר אבל אני לא מצליחה לתפוס אותך. אז רק אומר לך שאני איתך ומאחורייך בכל מקום אליו תלכי. אנסה להתקשר שוב תהי חזקה..אני יודעת שאת כזו. אוהבת אותך ומתגעגעת. אני

תרנגולת

New member
אוי מאיוש..

אבל סיכמנו שלא נפגשנו בכלל.. גם את עשית לי את היום :) כ``כ שמחתי לפגוש אותך.. למרות שפחדתי . את ראית כמה חייכתי (למרות שזה מכוער עלי), את מקסימה.. טוב.. בפעם הבאה בקיבוץ.. :) אני אוהבת אותך.. המון המון. ובאמת תודה למייק שהביא אותי B-) (מייק! תודה תודה תודה!!)

למעלה