תובנות

katrina12

New member
תובנות

הגעתי למסקנה, ואני כותבת רק מתוך הניסיון האישי שלי בזמן האחרון
לפי מה שיצא לי לראות בשטח, שתמיד כשיש גבר שנראה טוב או ׳׳חתיך׳׳ יהיה לו אופי חרא, יהיה אדיש או ירצה ממך רק דבר אחד
וכשאת מוצאת מישהו נחמד באופי הוא תמיד נראה לא משהו.
למה זה תמיד אופי או יופי? למה אי אפשר לקבל את שניהם בבן אדם אחד?

katrina12

New member
ושאלה

מה לעשות אם יש מישהו שהוא חמוד בקטע שהוא מצחיק ונחמד אבל הוא לא בדיוק הטעם שלי מבחינת מראה?
האינסטינקט זה לחכות למישהו חתיך, כריזמטי וכובש מבחינת כל התכונות... אבל אולי אבירים יש רק באגדות?
ואולי כדאי להוריד את הסטנדרטים?

sani48

New member
השאלה מה זה אומר לא בדיוק הטעם שלך?

חייב להיות לפחות משיכה בסיסית בשביל לתת לזה צאנס בכלל,אחרת חבל על הזמן,לא יודע מה הסטנדרטים שלך ,זה או שיש משיכה שאין,תשתדלי פשוט לא להיות מקובעת מראש לגבי כל מיני דברים כמו גובה,צבע עור,ועוד דברים בסגנון,כי אז באמת תכלי לפספס גברים שווים,מכיר לא מעט אנשים(כולל אחי)שממבט ראשוני אמרו לא,ובסוף התאהבו עד השמיים מכל הבחינות,אבל חשוב גם שלא תמרחי את זה יותר מדי ואם תראי שאין משיכה אז תשחררי את הבחור לדרכו ,כי אחרת זה לא יהיו הוגן כלפיו,אבירים עדיין יש,אבל רק מישהי עם ראייה מאוד מיוחדת תוכל למצוא אותם :) שיהיה בהצלחה

katrina12

New member
התכוונתי לא הטעם מבחינת מראה

מבחינת אופי הוא דווקא די הטעם שלי...

sani48

New member
כן זה היה ברור

רק לא היה מובן עד כמה הוא לא בדיוק הטעם שלך מבחינת מראה,אם למשל את לא מסוגלת לדמיין את עצמך אפילו מתנשקת איתו,אז ברור שחבל על הזמן,אבל אם כן יש לך איזה משיכה בסיסית אליו,אז אולי כן כדאי לתת לזה צאנס,אבל כמו שאמרתי מקודם לא למרוח את זה יותר מדי במידה ואת מרגישה שזה לא זה

katrina12

New member
אני די נמשכת אליו...

למרות שמבחינת מראה הוא ממש לא הטעם שלי, שזה מוזר...
אבל נמאס לי שכל דבר תמיד בסטנד ביי ושום דבר לא קורה...

שלום

אני מכיר אישה יפהפייה עם אופי מאד נחמד, ואישה נהדרת באופי שהיא גם יפה מאד. שתיהן לא רוצות אותי.
&nbsp

זה רק נראה ככה,ברור שיש גם וגם...

פשוט לפעמים צריך לנשק הרבה צפרדעים עד שמגיעים לנסיך

אולי זה ככה גם מהצד השני?

אולי הנחמדים חושבים שיש לך אופי חרא, אדישה או רוצה רק לבדוק איך הם במציאות ואז נעלמת על סמך שפיטה חיצונית רדודה?
אולי הבחורים שנראים טוב חושבים שאת נחמדה ומושכת באופי אבל לא מספיק יפה בשבילם? הם מנסים להיות אדישים או להפגין רצון רק לסקס כי הם לא מקבלים את כל מה שהם רוצים בך? שום דבר טוב לא מגיע בחינם בחיים האלו. ואחרי שהעולם הפך לכפר קטן וגלובלי הבנתי שלהתלונן כל הזמן זה לא יהודי או פולני, זה עולמי. ברגע שאנשים שייכים למיעוט שיש לו יכולת להחזיק בסגנון חיים מערבי עם מותרויות שלא קיימות כרגע באיזורים חלשים או מסוכנים יותר מתחילים להתלונן.
&nbsp

katrina12

New member
היי

אני יכולה להעיד על עצמי שאני גם וגם ולא מתוך שחצנות... להפך אני הרבה פעמים חסרת ביטחון. הלוואי שהיה לי יותר בסיטואציות מסוימות.
אבל אם אני לא הטעם של מישהו כנראה שהוא לא בשבילי.

למעלה