הי טיפטיפ
בשונה מהרבה מהתגובות שקיבלת כאן, לי דווקא נשמע אחרת. אני לא בטוחה שבקשר הזה מצאת את הטיפטיפון שלך. אני אסביר: את צעירה........וכבר את בקשר שיש בו בעיות במיניות, ובעיות נוספות. לי זה נראה שיש הרבה פשרה בקשר הזה בשבילך, ואני לא חושבת שבגיל כה צעיר כדאי להתפשר כל כך. נשמע לי שאת אוהבת אותו, אבל שאין בקשר שלכם אש. עכשיו, נכון שלעזוב קשר בטוח ומבוסס וללכת לחפש מישהו אחר שגם ידליק אותך באמת ותעריצי אותו, וגם יהיו בו מספיק אלמנטים מכילים ותקשורתיים, כמו בבן זוגך הנוכחי, נכון שזה סיכון. זה סיכון, וזה מפחיד, ולא בטוח שתימצאי. מצד שני, גיל 24 זה גיל מעולה לקחת סיכונים, ואני חוששת שאם לא תיקחי אותם עכשיו, את תצטערי אחר כך. לפעמים לקחת את הסיכון הנכון בזמן הנכון זה אקט הרבה יותר מחושב, מאשר להישאר במצב בטוח של חוסר התאמה או חוסר שביעות רצון. הכיצד? כי המחיר שאת עשויה לשלם אחר-כך על הישארותך במצב הזה ואי הגשמת החלומות הרומנטיים שלך יכול להיות מאד גבוה. מה, באמת את מתכוונת שאת תישארי עם הבחור הזה שלא חורך לך את הסדינים, ותעשי איתו ילדים, ותיהי מזה מאושרת? כמה זמן תחזיקי מעמד ככה? ולאן ילכו הלבטים שכבר עכשיו מטרידים אותך? יתאדו? אני הייתי בקשר כזה, עם בחור שלא אהב כל כך מין ואף הצהיר על כך. גם הוא היה החברה הכי טובה שלי ואדם נעלה ומקסים. היה מאד כואב להיפרד ממנו, כמעט בלתי אפשרי, אבל בסוף זה הסתייע. ולמרות שכיום אני חווה פרידה כואבת מזה שפגשתי אחריו, אני לא מצטערת על הצעד הזה, כי לא הייתי מוותרת על לפגוש את החדש, וגם על המיניות ביננו שלא חוויתי כדוגמתה מעולם. זה כואב, אבל לא הייתי מוותרת על זה, כי מימשתי את המיניות שלי וחוויתי את עצמי ברמות מאד עוצמתיות. מה אני אגיד לך, החיים לא פשוטים.... בכל מקרה, מפאת גילך הצעיר, אני לא חושבת שיהיה נורא כל כך אם תיפרדי ממנו ותלכי למצוא מישהו שמדליק אותך יותר. רק תבחרי טוב, שיהיה גם בנאדם.