תובנות ליום שבת האחרון

crystal909

New member
תובנות ליום שבת האחרון ../images/Emo39.gif

אז זהו. זו השבת האחרונה שלנו ללא ילדים. ודווקא עכשיו כ"כ קרוב לסוף, החלטתי להרפות. מכירים את הזוגות שמנסים שנים להרות, עושים טיפולים, בדיקות, הזרעות, שאיבות, החזרות וכלום. ואז אחרי טיפולים מתישים הם מחליטים לקחת כמה חודשי הפסקה מהכל. להירגע, לשאוב כוחות חדשים. ואז, ללא שום עזרה, הם נכנסים להריון. אני מכירה כמה זוגות כאלה. אז ככה אני מרגישה כבר כמה שבועות רק שבמקום הזרעות ושאיבות אני עסוקה כל היום בהליכות, זירוזים, עיסויי פטמות, סקס (שבשלב הזה הוא כבר ממש לא מהנה) ואפילו שתיה ואכילה של "מזרזים" כאלה ואחרים. נמאס לי. די. אאני לא מאמינה גדולה בגורל אבל כן מאמינה שהכל קורה מסיבה ואם "נגזר" עליי ללדת את בכורתי בלידה שתתחיל בזירוז, אין לי הרבה מה לעשות בנידון חוץ מאשר להרגע ולהגיע חזקה לתהליך ולא מותשת שזה בדיוק מה שאני מרגישה עכשיו. אז זהו, החלטתי להשלים עם זה שאני אקבל הפניה לזירוז ביום שני, אלך לבי"ח להתחיל הכל ביום שלישי ואם משהו יקרה קודם, זו פשוט תיהיה הפתעה טובה. סופ"ש נפלא.

קריסטל יקרה ../images/Emo24.gif

אולי לשחרר זה מה שבסוף יגרום לזה לפעול . בכול מקרה נראה שטוב לקטנה שלך :) שם בפנים :) אני עדיין מחזיקה לך אצבעות - כול יום שעובר מחפשת אותך בפורומים לראות מה שלומך . :)

crystal909

New member
תודה יקירתי!

אני מנסה לא לחשוב על זה כעל "אם אני אגיד שאני מרפה אולי משהו יקרה" אלא כעל לנסות באמת להרגע, לבוא בגישה של כנראה שזה יקרה בשלישי בזירוז ואם אופתע קודם, מה טוב.

מחזיקה לך אצבעות!!../images/Emo24.gif

המדריכה שלנו להכנה ללידה אמרה שהדבר הכי חשוב הוא להרגע - כי בשלבים הראשונים של הלידה חשוב שלא ישוחרר הרבה אדרנלין אלא הרבה הורמונים אחרים (אוקסיטוצין וכו) אני מאמינה שזה מתחיל עוד הרבה לפני הלידה. תעשי דברים שכיף לך, מה שהכי עושה לך נעים, תתפנקי ופשוט תחשבי על כמה החיים יהיו יפים יותר עוד כמה ימים עם הבייבי שלך בזרועותיך. בסופו של דבר, כמו שאמרה לי חברה טובה שילדה בקיסרי אחרי שמאוד רצתה לידה טבעית -הלידה היא רק חלק קטן מאוד מכל הסיפור, הדבר האמיתי מתחיל אחר כך ונמשך כל החיים.

נשמעת לי תובנה מצויינת

תנוחי היטב ותאזרי כוחות, כדי שלא תגיעי מותשת ללידה.. והכי חשוב תהיה רגועה ותאמרי לעצמך "הכל יהיה בסדר" וזה באמת יהיה ככה. מאחלת לך לידה קלה, מהירה ושתצאי בידיים מלאות תעדכני אותנו במהרה.. מחזיקה לך את כל האצבעות

חתולי1

New member
../images/Emo24.gif יופי של תובנה!

כמו שאמרו לך, הלידה זה באמת רק השלב שבדרך לאושר הגדול. באותו לילה שבו אני קיבלתי זירוז, היו עוד 2 בנות שקיבלו. כולנו ילדנו באותו לילה, יופי של לידות, באמת, כך שהזירוז באמת יכול לעבור בקלות ולא חייב להיות נוראי. יותר חשוב מאשר זירוז או לא זירוז חשוב שיהיו איתך בלידה אנשים שיתמכו בך, אנשים שאוהבים אותך (בן זוג? אמא? חברה? לא יודעת עם מי בחרת ללדת), שילוו אותך. והעיקר - בעוד כמה ימים ב"ה תחבקי חבילה קטנה של אושר צרוף, וברגע שזה יקרה את לא תזכרי שום דבר ממה שקרה בדרך לשם

אני אחזק אותך בתובנה קטנה שלי

יש יתרון קטן בלידה בזירוז - את באה בבוקר מאורגנת ולא בלחץ או הפתעה זה יתרון גדול מאוד בעיקר בלידה לא ראשונה שיש עוד ילד לארגן - אבל גם בלידה ראשונה - אז קחי את הזמן בסבבה נצלי את הימים "האחרונים" שלכם כזוג צאו לבלות לסרט ללא בייביסיטר, לחברים להצגה לשינה עד מאוחר כמה דברים שבעוד כמה ימים יהיו יותר מסובכים
והכי חשוב העיקר שתצאי בידייים מלאות

BaLuna

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת אלייך

האמת שגם אני קיוויתי שאולי עוד תופתעי לפני יום שלישי, אבל גם אם לא - ראיתי פה כמה סיפורים על לידות טובות גם עם זירוז. וכמה שזה קלישאתי, אחר כך רק מבינים כמה הלידה היא החלק השולי בכל הסיפור... היא חשובה והכל, אבל החלק המורכב יותר בא אחר כך עם ההורות. אז תתפנקי ותהני ותשני הרבה, ותתכונני להיות אמא ממש בקרוב! מחזיקה אצבעות ושולחת
.

crystal909

New member
זהו, הפניה בידינו וסלנו על כתפינו ../images/Emo13.gif

מחר בבוקר הולכת לזירוז. נכון להיום צוואר סגור אחורי מחיקה 90%. ראש בספינה מינוס 3, מה הסיכוי לפתח פתיחה 3 עד מחר??

BaLuna

New member
תמיד יש סיכוי, לכי תדעי...

אבל בכל מקרה, מחזיקה חזק אצבעות ללידה קלה, מהירה וטובה שתסתיים בידיים מלאות במתיקות הזאת. שיהיה בהצלחה!

למעלה