תובנות חדשות

תובנות חדשות

כמי שעסוקה מחצית מזמנה בלחפש את הדברים.... כי הם יכולים להיות בכל מקום בבית... על כל מדף שהוא..... או בכל מגירה וארון..... עושה לי גישת הפנג שואי סדר. חדר העבודה לעבודה בלבד..... המיטה לשינה ואהבה... ולא גם מחסן השמיכות.... ומכאן הדרך הקצרה לתובנות של הבוקר. לקבוע לכל דבר מקום אחד וברור בתוך הבית. בתוך הארונות בתוך המגירות. ממש נבמע בסיס של בסיס..... ואת זה אני לא ידעתי עד עכשיו..... ממש הבוקר בגל של עשיה וזריקה.... מצאתי 20 קופסאות גפרורים.... במקומות שונים בבית.... 5 מהדקי סיכות.... 4 מחררים...... ומאות כלי כתיבה מפוזרים בכל מקום מיקרי אפשרי...... ברור לכם שרק אתמול חיפשתי קופסת גפרורים.... ולא מצאתי..... ושלשום הפכתי חצי בית בשביל מהדק.... וכל חצי שעה אנילא מוצאת שום עט לכתיבה.... תובנה של כיתה א : לכל דבר בבית יש רק מקום אחד אפשרי לשים אותו. זה אומר לגבי שעות של מיון. עם ראש ולא עם לב. כבר יש כמה קופסאות עם כותרות.

סחתיין חנה../images/Emo45.gif

הנה גם אני בדיוק חושבת שאני אעביר את כל צרכי ה"משרד" לפה, על יד המחשב... אבל אז מה יהיה כשאני אצטרך עט ואני אהיה בדיוק במטבח? ללכת עד לפה? רחוק! אז אולי עט אחד במטבח? או לנצל את המרחקים בבית שלי לכושר? יללה אני יוצאת עם הכלבות לטיול...

למעלה