תובנה

nobody88

New member
תובנה

הי, אני אומנם קוראת פה בפורום לא מעט אבל כמעט ואף פעם לא מגיבה / רושמת. רציתי לשתף במשהו קטן- לאחרונה יצא לי לקרוא ספר ש"שלח" אותי לש.ב בעניין מה אני רוצה בחיים. ממש יצא לי לעבור תחום תחום ולהקדיש מחשבה למה אני רוצה בדיוק. בהקשר של זוגיות, פתאום התבהר לי שאני רוצה מישהי שתהייה יותר ממני, בכל תחום. שתהייה יותר בוגרת ממני (אני בת 24..), יותר יפה ממני (ואומרים שאני נראת טוב..), יותר מצליחה ממני (אני בעלת עסק עצמאי מגיל 20..), יותר קלילה ושלווה ממני (אני משתדלת חח).. יותר נשית ממני (ואני נשית..). זה די מנוגד לאופי שלי לבקש דבר כזה, כי בבסיס שלי אני בן אדם ששואף לשלמות, ומתחרה, ואני תמיד מנסה להיות הכי טובה בכל תחום.. פתאום ראיתי שדי נמאס לי מהתחרותיות הזאת. נמאס לי להיות בצד ה"נערץ" וירגיש לי יותר נוח להיות בצד ה"מעריץ". קיצור עכשיו רק נשאר לי למצוא :)

עכשיו רק נשאר לך למצוא...../images/Emo268.gif

נראה לי שסתם באת לעשות עלינו סיבוב דאווין ולספר לנו בעצם שאת בת 24 , יפה, בעלת עסק עצמאי, נשית, קלילה ושלווה ובכלל, כליל השלמות ואם לא די בזה - ממש ונוס העולה מן הים. מה עוד אפשר לומר-התעלפתי ממש
תרגיעי קצת ותנוחי. עם רשימת מכולת מפורטת כזו לא מוצאים כלה. כל הכיף זה לא להגדיר מראש. להפתח לעולם, להכיר, לזרום, לא לשפוט ובטח שלא להתנשא. לדבר עם אנשים בגובה העיניים ולראות את הטוב שבהם. תראי איך החיים נצבעים פתאום באלפי גוונים. הנה קיבלת חינם אין כסף - שלל עצות ממכשפה זקנה
טיפ אחרון-תמיד להעריץ את האישה שאיתך. זה המינימום שבמינימום...

41מיקה

New member
איזו קטילה הבאת , מכשפה ...

איזה קטע , כשאת סוף סוף מגיחה ממחבואך ,
את מניפה את המטאטא ומביאה אותה בהפוכה איפה את מכשפ'לה קטנה ? את חסרה בנוף , תניפי מטאטא או שניים מידי פעם אבל בבקשה , יותר מפעם בחודשיים ... תודה מראש , מיקה

מיקה

מזמן מזמן שלא... לפעמים כשאני בקריזה, אני נכנסת לפורום ומוציאה ת'עצבים. לפעמים יוצא חינני ולפעמים שאלוהים תשמור..
עכשיו אני פעילה יותר בפורום גינון (בניק אחר. לא מערבבים שמחה בשמחה..). אחרי שרבנו שם איזה חודש, שקט שם עכשיו באופן יחסי אז באתי לעשות בלאגנים כאן. הבעיה היא שאין לי כאן פרטנריות לבלגאנים... אולי את?

nobody88

New member
יש דברים בגו

אבל בכל אופן, סליחה אם יצא יהיר, ממש לא הכוונה (לחסרונות שלי צריך מגילה, לא שורה אחת..)

סליחה אם יצא קצת מרושע. קשה לי להתאפק..../images/Emo152.gif

לפעמים קשה לי להעביר מסר בשורה אחת. חייב לצאת איזה זיק של ציניות. ברור שכל אחת רואה את היתרונות והחוזקות שלה ומשווה את האחרות אליהם. זו לא חכמה כזו גדולה. כל החכמה היא להשוות את בת הזוג גם לחסרונות ואז לראות מה קורה. מבטיחה לך שתגלי שאת יכולה להעריץ ועוד איך! יום פורה שיהיה

nobody88

New member
כן טוב- זו תחושה פנימית שניסיתי להעביר

ויצא לי על הפנים :) כשקראתי שוב + התגובה שלך זה היה נשמע לי יהיר ומתנשא ולא לעניין בכלל. בכל אופן קיבהלתי את ההארה :)

לבחור ולהעריץ

לבחור את הבת זוג כל פעם מחדש. לא לתת לשגרה להתנהל כמובן מאליו. יש לי חברה, אנחנו די בתחילתו של קשר. עדיין קשה לי להצהיר בחרתי בה. עדיין קשה לי לומר אני רוצה לראות אותה, לבלות איתה להיות איתה כי אני אוהבת. אנחנו מדברות,נפגשות,מבלות די הרבה יחדיו כי אני רוצה. לא כל כך נעים לומר שאני עושה טבלה של בעד ונגד. טבלת יתרונות חסרונות. אני מרגישה שזה לא נותן לקשר לזרום בטבעי שלו. חוסם את ההמראה אל-על. הנה אזרתי אומץ וחשפתי משהו ממני.

אז למה את בכ"ז איתה?

מה את מרגישה שעדיין לא נותן לך להרפות ממנה? לא שואלת את זה כי אני חושבת שאת לא צריכה להשאר איתה. לא מכירה את שתיכן רק התשובה לשאלה הנ"ל מאד מעניינת אותי. יום טוב גם לך

לכל שאלה תשובה ?

נעים לי. נעים לי החיזור, הדאגה, האהבה.זה נראה כאילו אני מנצלת אותה: מנצלת את מה שהיא מוכנה להעניק ולתת. לא כך הדבר. אני משקיעה בקשר, אני מחכה להתפתחות. אמרתי שנעים לי וכנראה יש ביחסים האלו משהו שמחכה לפרוץ.

טורטיתת

New member
מעורר את הלב.

נעים לדעתי לא מספיק בקשר, ולמה לחכות למשהו שיפרוץ? למה לא תפרצי אותו את? קשר הוא לא משא ומתן הוא לא ניצול הוא לא אינטרס, קשר זוגיות מתחיל מניצוץ שמדליק את הלב מעורר את הרגש.

לדעתי-לא נכון

אני חושבת שיש הרבה מעבר לנעים אחרת היית יכולה לקחת כל בחורה אחרת, שתעשה לך נעים ושתעשי גם לה (נעים ולא בגב
). כנראה שלא לחינם את מחכה. לדעתי, את צריכה לחקור את עצמך. יש משהו שאת מוצאת בה מבלי להיות מודעת לזה. תחפרי, תחפרי. תעשי גינון. לא קברנות.

למעלה