תובנה

תובנה ../images/Emo194.gif

שמאז שנולדו לי ילדים והתחלתי להיות חררדה שמא מישהו יתעלל בהם מינית ,התחלתי גם לראות בכל גבר מתעלל פוטנציאלי ,והתחיל אצלי תהליך של שנאה וגועל מגברים .הילד שלי בן 11 . אולי גברים משעשעים וסקסיים כשהם צעירים אבל כשהם מתבגרים ,הם הופכים להיות משעממים ,וילדותיים,מפליצים,ונוחרים... כמובן שיש יוצאים מן הכלל ,אבל אני מכירה רק אחד שהוא מעניין ,ורגיש (אבל הוא הומו בארון).

פנומן 72

New member
איזה עולם חרא, הא ?

כל גבר הוא מתעלל פוטנציאלי, וכל אישה היא בהמה שמחפשת גבר-ארנק.

זיקן

New member
מנהל
יש שם לבעיה שלך ocd שמה..

תקשיבי טוב בחורה כי רק אני אגיד לך את זה בפורום הזה, אני לא ילד קטן אני נשוי ולא מחפש, אני לא חושב שהבעיה שלך ניתנת לתיקון מהיר את צריכה קבוצת תמיכה כדי להיגמל ממנה ומהדעות המעווותות שלך כי מקורם באיזה שהיא סיבה שאת לא מפרטת אותה, ניתקלתי באחת כזאת שהיתה כמו אחותי וידידה טובה שלי שהיתה בטיפול ועודנה בטיפול פסיכולוגי מאותה הסיבה שלך של הרגשת גועל וסלידה מגברים בכלל שלא לדבר על סתם חיבוק אבהי שגם זה הגעיל אותה.. הי בחורה תיתעוררי אם לא תיקחי את עצמך בידיים אף אחד לא יעזור לך

זיקן

New member
מנהל
לא מה פיתאום אין קשר בכלל.אבל יש 2 דרכים לטפל

בבעיה שלך אחת זה בכוח, מכות רצח באיזה פינת רחוב חשוכה ואפלה ב 1 בלילה מאיזה שתי זונות רחוב שנואשות להשיג את מנת הסם שלהן, והשניה היסתגלות למצב וראיית החיים בצורה הגיונית ונורמלית בליווי טיפול פסיכולוגי שזו לא בושה לקחת, תחליטי את מה טוב לך כי זה מה שהולך לקרות לך מיתערבים?

אני כבר כמה שנים ככה

הגועל לא משתנה ,לא עולה ולא יורד. מה לא הגיוני ונורמלי בזה? האמת היא שהטריגר להודעה היה לאחר שקראתי בשירשור יותר למטה על הילדות והרופא. אחרי 2 שורות כבר לא יכולתי לקרוא יותר. את רוב הדברים והדוחים עושים גברים. כן,נכון,גם נשים עושות אבל............גברים הרבה יותר.

זיקן

New member
מנהל
מה כפת לך מהגברים

תדאגי לעצמך וחשבי איזה הרגשה ניפלאה זאת להרגיש זיין בתוך כוס לוהט הוא שאיזה אהוב יעשה לך בלשונו בתוך הכוס החם והרטוב שלך עד שתיגמרי באלף אורגזמות או שתמשיכי לשכנע את עצמך שככה טוב לך. סליחה מראש על הבוטות אתן לא מבינות שפה אחרת

חחחחחחח איזה מצחיק אתה!

למה בלי גברים אי אפשר להגיע לאלף אורגזמות?????????????? חחחחחחחחחחחחחחח יאללה,לך לישון

ממה מיה1

New member
אני איתך רק אהבה

יש היום כל הרבה ויברטורים משוכללים וחדישים שיכולים לדמות כל פעולה שגבר עושה, הם אפילו יכולים לרדת לך מה שהרבה גברים בחיים לא ירצו לעשות.

גם נשים יודעות לחבק ולנשק

הרבה יותר יפות,נעימות ,חכמות ... ובשביל חדירה לא צריך לסבול את כל הסיפור של הגברים.

ממה מיה1

New member
תשמעי זה לא שנשים הן מציאה

גם בסקס וגם בתחומים אחרים, אני לא חושבת שלנשים יש איזה עליונות מוסרים על גברים, אבל אין ספק שגבר זה כאב ראש גדול, במיוחד הגברים פה בארץ, ולא צריך אותו כדי להנות מחדירה טובה (למרות שחדירה זה גם ככה לא הכי כיף, יש דברים יותר טובים)

ברור שיש עליונות

לא יודעת בת כמה את אבל בגזרת הגיל שלי 45 פלוס ,הם שיעמום אחד גדול, שמנמנים ,פלצנים,וילדותיים. כמובן לא אלו שמנסים להרשים מישהי כדי לתקוע אותה או שתטפל בהם. וואלה מעניין,איך הגברים בארץ? ספרי. אני חיה בחו'ל

ממה מיה1

New member
הגברים הישראלים על הפנים מכל הבחינות

וזה לא שבחו"ל יש כאלה מציאות, אבל הישראלים הם בהמיים ודחים באופן מיוחד, לפחות רובם אני לא רוצה להכליל אבל יש הרבה בהמות בקרב הגברים הישראלים, הם חרמנים ונצלנים וקמצנים עם מינימום מודעות של כבוד ושוויון, אני אמות לפני שאצא עם עוד ישראלי.

האמת היא

שאני נשואה ויש לי 2 ילדים ובעלי לא דוחה,מגעיל ובהמי ...אבל הוא היחידי שאני מכירה כזה. ההתרשמות שלי היא מזה שכמעט תמיד גברים הם שעושים דברים אכזריים כדי לספק את הזובי החרמן שלהם.

ממה מיה1

New member
זה הבעיה וזאת מגרעה גדולה אצל הגברים

הם יכולים להיות אחלה בחורים עם ראש על הכתפיים אבל כמו האמרה הידועה שהזין עומד השכל בתחת ככה זה, את יודעת כמה גברים יש שבשביל יצר חרמנות רגעי הרסו את כל החיים שלהם, אבל מה תעשי אי אפשר לשנות אותם.

למעלה