תובנה מעניינת

Kutaly

New member
תובנה מעניינת

נתקלתי בזב באחת הקבוצות, בהקשר של דיון על התאמה בין נטיה מינית לנטיה רומנטית:
"I think more and more lately that the common difficulty that bisexual men have with considering romantic relationships with men has at its root unresolved internalized homophobia. A lot of us took a while to come out of the closet, but while our bodies may be out, often it seems our hearts and minds are still on the threshold."
מה דעתכם?

אוהדאדם

New member
אני חושב שיש בזה נקודות נכונות

אני לא מופתע ש"נפלתי" לתוך מערכת יחסים עם אישה דווקא, ולא עם גבר, בתקופה שבה הייתי מוכן למערכת יחסים רומנטית עם בן אדם אחד. אפילו שיצאתי עם גברים לדייטים, אפילו שהייתה לי מערכת יחסים רומנטית עם גבר לאורך כמה חודשים קצרים, עדיין, העולם מסביב מתוכנת למערכות יחסים בין גבר לאישה ותמיד, תמיד, קל יותר פשוט להסתכל על הצד האחד של התפריט ולבחור משם. קשה לדחות את הנטייה המינית שלך, קשה להדחיק את הדחפים שלך, אז לאורך הרבה זמן הייתי שוכב עם גברים כי זה משהו שחיפשתי ורציתי, אבל מערכות יחסים זו עבודה והשקעה, ותמיד היה קל יותר פשוט ללכת עם נשים ולא עם גברים.

Apikachu L

New member
במקרה שלי...זה גם מפתיע וגם לא

התאהבתי בגברים ונשים לפני שנכנסתי למערכת היחסים הכי ארוכה שלי, וכאשר הבנתי, באזור כיתה י' שאני יכולה להיות עם גברים וגם עם נשים, יצא שהתאהבתי במי שהוא בן הזוג שלי גם היום. בהתחשב במספר ההצגות שההורים שלי עשו עם זה שהיה לי בן זוג, וזה שבקושי החזקתי מעמד מול הלחץ הזה, אני אפילו לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם הייתה לי בת זוג...

&nbsp
הלחצים החברתיים חזקים מאוד, ואם גם אנשים הומוסקסואלים עוברים לפעמים תקופה שבה הם מנסים להתיישר ולהיות הטרו, למה להתפלא על עצמנו?

Apikachu L

New member
יש בזה משהו

אני חושב שיש בזה הרבה. גם לצד השני, לנשים ביסקסואליות. זה קשה, לפעמים, לתת ללב ולעצמנו לבחור במערכת יחסים שהחברה אומרת לנו שאסור. סטוצים זה חד פעמי, לכאורה, לא באמת "נחשב" למערכת יחסים. אבל כאשר זה ארוך טווח, ומעורבת בזה אהבה רומנטית, זה מתחיל להיות מפחיד. לא רק זה, זה גם החשש הזה, החשש מפני הטרדות ומפני פגיעה חברתית.
לא ידעתי מה זה ואיך זה מרגיש עד שהלכתי עם חברה שלי יד ביד ברחוב. עד שהטרידו אותנו. והפחד הזה נמצא שם ברקע.
&nbsp
קשה להתגבר על זה.

למעלה