תואר שני

תואר שני

שלום לכולם אני בעלת תואר ראשון בריפוי בעיסוק עם ניסיון של שנתיים. אני מאוד מעוניינת בהמשך לימודים אך חסר לי הצד הרגשי בתואר השני בריפוי בעיסוק. ביררתי בעבודה סוציאלית ובפסיכולוגיה אך עם כל ההשלמות התואר השני יקרה רק לאחר 7 שנים בממוצע במקרה הטוב וזה די מייאש. אולי יש לכם רעיון לדרך כלשהיא לתואר שיאפשר גם את הצד הרגשי? תודה מראש

פסיכותרפיה

בדרבי הצרה היא שצריך להצטייד בכסף רב, אבל זה בהחלט חוסך את השנים... יש פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית ויש פסיכותרפיה אינטגרטיבית.

אין לי מושג

זה מה שלא בחרתי

אני אוהבת מילים

כשאני יודעת למה הכוונה כשמשתמשים בהם. את המילה אני מכירה - למה בחרו בה כדי לתאר פסיכולוגיה זה מה שלא ברור.

ronron the one

New member
לימודי תואר שני

תודה על התגודבה המהירה. האם לאחר לימודי הפסיכותרפיה מקבלים תעודה שאיתה ניתן לטפל? האם זה מוכר משום שבאוניברסיטת תל אביב בחוג לריפוי בעיסוק אמרו לי שהם לא מכירים בלימודי התעודה האלו. האם את יודעת אילו השלמות נדרשות אם בכלל?

כן ולא

כן, מקבלים תעודה מוכרת על ידי איט"ה. ולא, אני לא יודעת אילו השלמות צריך, שכן לא נדרשתי להשלמות.

l i r a z i

New member
שאלה...

אמנם זה הפורום של הרב"ע אבל רציתי לשאול על הפסיכותרפיה האם התואר מוכר ע"י איזה שהוא גוף ישראלי? האם אפשר לטפל כפסיכוטרפיסט לאחר סיום התואר? האם הצלחת למצוא עבודה בתחום הזה בפועל (מקומות עבודה מכירים בתואר או מזלזלים בו?) אני מתעניינת בכיון ולכן (אם זה לא מטריח אותך מדי) אשמח לכמה שיותר מידע

למעלה