תואר שני

telmale

New member
תואר שני

שלום! אני בעלת תואר ראשון בביולוגיה. אני מעוניינת לעשות תואר שני שקשור לתחום,ויאפשר לי לא לעבוד במעבדה אלא עבודה עם ספרים ומחברות. יש רעיונות? תודה רבה!

mikiooo

New member
אין שום בעיה

תלכי לעשות תואר שנ או אולי אפילו מסלול ישיר לדוקטורט בפיזיולוגיה או כל אחד למעשה ממדעי הרפואה

telmale

New member
המסלולים שציינת

האם המסלולים שציינת מאפשרים עבודה לא במעבדה?

"עבודה עם ספרים ומחברות".

מה הכוונה ב"עבודה עם ספרים ומחברות". תפרטי יותר

telmale

New member
עבודה לא במעבדה

לא עם פיפטורים, קולונות, ספקטרומפוטומטר וכו' כו'... זו כוונתי... יש רעיונות? :) תודה

תואר שני

תחומים אפשריים לתואר שני: אקולוגיה,בריאות הציבור, מינהל מערכות בריאות,בריאות תעסוקתית.

telmale

New member
מה זה אומר?

,בריאות תעסוקתית,? ואיפה לומדים את זה?

בריאות תעסוקתית

העבודה בתחום הבריאות התעסוקתית מתייחסת למספר נושאים: בדיקת התאמתו של אדם לתפקיד מסוים מבחינה נפשית, ובעיקר מבחינה פיסית, בהיותו מועמד לתפקיד מסוים, או כשמתעוררים קשיים במקום העבודה. שיקום תעסוקתי - סיוע לאדם שנפגע בעבודתו לחזור לעבודה, או למצוא תעסוקה מתאימה אחרת. בדיקת ההשפעה של התעסוקה על מצב בריאותו של העובד, על פי קריטריונים מוסכמים להערכת מאמץ, ומניעת השפעה מזיקה. מניעת גורמי סיכון במפעלים - במתן יעוץ בעת הקמתו של מפעל חדש, או בזמן הכנסת שינויים במפעל קיים. וכן עריכת בדיקות רלוונטיות במפעלים בעקבות תלונות של עובדים. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה לרפואה

למעלה