תואר שני בערבית

RealmOfSenses

New member
תואר שני בערבית

היי, מישהו במקרה נבחן היום בבחינת הכניסה להשלמות לתואר השני בערבית באונ' חיפה? (או נבחן באחד המועדים הקודמים?)

RealmOfSenses

New member
בהצלחה...

אני שואלת כי הערבית היתה בסדר גמור, אבל החלק של האנגלית היה מוזר. שאלות מוזרות. תהיתי אם עוד מישהו הרגיש ככה.

EastGirl83

New member
יש אנגלית?!?!?

אין פטור מהתואר הראשון? ותודה

RealmOfSenses

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

הבחינה שאני עשיתי היא להשלמות לקראת תואר שני, בגלל שלא עשיתי תואר ראשון בערבית (אלא בפסיכולוגיה, והיה לי פטור מהפסיכומטרי. לא שזה עזר). אין לי מושג אם יש אנגלית גם למי שעושה את הבחינה לתואר השני שלא קשורה להשלמות. אגב, מה שמך...?

RealmOfSenses

New member
אלמד ערבית, כמובן ../images/Emo13.gif

אם את מתכוונת לאיזו מגמה, אני מניחה שמודרנית.

EastGirl83

New member
אותו הדבר כמוני

עושה השלמות לתואר שני, כי התואר הראשון שלי הוא בהיסטוריה ותנ"ך, ואני מודעת על המבחן בערבית, שלחו לי היום מכתב על מועד הבחינה, על מנת לראות את הרמה בערבית... למעשה עד סוף שנת השלמות, את צריכה להגיע לרמה ה ולהוציא פטור מערבית ואז שנה לאחר מכן את מתחילה בתכלס את לימודי תואר שני. ובקשר לאנגלית, יש פטור בגלל התואר הראשון. אני בעיקרון עושה תואר שני בהיסטוריה של מזרח התיכון ומגמת האסלאם. ושמי רומי.

RealmOfSenses

New member
נעים מאד, סיון ../images/Emo13.gif

אז את עושה במשהו אחר לגמרי... עשיתי את קורס רמה ה' השנה סתם בשביל הנקודות. אני בטוחה ששנת ההשלמות שלי לא נועדה רק להגיע לרמה הזאת. מה שמעניין זה שלא אמרו לי שיש לי פטור עכשיו מהתואר הראשון. אני תוהה אם זה בגלל שאנחנו עושות תואר שונה.

RealmOfSenses

New member
למה?

למה זה בזבוז זמן משווע? זה אמור להרחיב את הסיכוי למצוא עבודה בתחום.

EastGirl83

New member
אני לא עושה תואר שני בערבית

אני עושה תואר שני בתחום של היסטוריה מזה"ת והאסלאם.... ואל תשאל אותי מה אני עושה עם התואר הזה... אבל רק לידע הכללי שלך, יש הרבה מקומות עבודה שכן דורשים את זה ותתפלא... אנשים יכולים להתקדם יופי בחיים עם התואר הזה. וחוץ מזה... לפעמים לימודים צריכים להיות מעל ומעבר לתחום של כסף כסף ו... כסף... לפעמים כשלומדים בלב שלם עם משהו שאתה באמת אוהב (אפילו "ציור ופיסול") אתה יכול להגיע רחוק... כל אחד ודרכו.... וחוץ מזה............... מישהו צריך ללמוד מדעי הרוח.................

למעלה