תואר שני במדעי המחשב

yuvalmadar

New member
לוויני - לא לקחת את כל אלה?!

כמו GPX לעיל, אלה היו הדברים הראשונים שהייתי לוקח.
(1-5, בלי שאלה, וגם את עיבוד תמונה אם הוא לא ידרוש ידע קודם שאין לי בתחום זה או אחר) למעשה, חשבתי לקחת כמה מהם כבר בתואר הראשון, רק שלא שמתי לב לכך שאני צריך לבקש אישור מיוחד ללימוד קורסי תואר שני בתואר הראשון, ואיחרתי את המועד לשם כך. (התכוונתי להרשם ביום האחרון של ההרשמה הרגילה, והיה ברור לי שלא אקבל אישור בזמן)

vinney

Well-known member
חלק לקחתי

נושאים נבחרים באלגוריתמים זה קורס חובה, אז מן הסתם לקחתי אותו, וגם אבטחת מערכות תוכנה לקחתי. כמו שאמר GPXer, זה תואר על טהרת האלגוריתמים, ואילו אני מתמקד בעיקר בהנדסת תוכנה ומודלים של מערכות מקביליות, זה רק הגיוני שלא תהיה חפיפה של ממש ביננו

yuvalmadar

New member
זהו, שגם אני חשבתי על תואר כזה ../images/Emo13.gif

מצד שני, בתואר הראשון עשיתי (טכנית עושה עוד מספר חודשים) מתמטיקה + מדמ"ח עם התואר הכי פחות מעשי בתולדות האו"פ.

jones100

New member
מחזק את יובל

שכפי הנראה למד איתי באותו סמסטר את הקורס (מבוא לרשתות..) קורס אשר מבזה את התואר. אני מובך מעצם העובדה שעשיתי אותו. מה שכן הוא הוביל אותי למסקנה חשובה : לא לקחת שום קורס הנלמד באמצעות ספר של טננבאום ! (אם כי "מערכות הפעלה" הוא חובה במסלולים מסויימים) אני לעולם לא אבין את הבחירה של האו"פ בספריו.

vinney

Well-known member
אוף, תקוע לי גרומברג בראש

לא יעזור לה כלום
תודה!

johnny d

New member
הרמה של הטכניון בלי כל כבוד

לא שווה הרבה בשום מקום מלבד הטכניון. ומקומות עבודה שמאוכלסים ע"י סטודנטים מהטכניון. לבד הקורס נושאים נבחרים באלגוריתמים, הקורסים התיאורטים לא יורדים ברמתם מהקורסים חופפים במקומות מכובדים כמו העברית וויצמן.

למעלה