"תואר ראשון"

וואי, וואי,וואי ../images/Emo178.gif

אין לכם מושג איזה כח נתתם לי
יאללה, מתחילה להניע את הקטר, מבחינת הלו"ז זה לא יהיה פשוט, אבל אנסה למצוא פתרונות. אבא'לה איזה פחד

ללכת ללמוד!!!

זה יעשיר אותך, זה יוסיף לך עניין בחיים, זה יגרה את המחשבה שלך, זה לא משנה אם בסופו של דבר זה יהיה פרקטי או לא העיקר שתהני מתקופת הלימודים.

חן חן40

New member
רק ללמוד

מה שמעניין אותך, ומה שאת אוהבת. זו פרבילגיה בעיני לצאת ללימודים בגיל 40 והלוואי ויכולתי היום לחזור ללמוד. לא ללמוד עבור מקצוע וקריירה, שלא תמיד הוא המתאים והנכון, הרי בגיל 40 אנחנו יודעים על עצמנו ומכירים את עצמנו הרבה יותר טוב מאשר בגיל 20+ כשלמדנו על מנת לרכוש מקצוע. הגישה ללימודים בגיל 40 נראית לי שונה, בוגרת יותר ובשלה. ההנאה היא אמיתית גם מהאוירה, גם מהידע שאת רוכשת וגם מהידיעה שאת עושה למען עצמך. אם את יכולה, לכי על זה ותהני. בהצלחה

jane34

New member
מה פתאום ללמוד? בשביל מה?

ממש בזבוז זמן...... תגידי את השתגעת?
ותכניסי את זה טוב טוב לראש(את הפטיש...) סופי מותק קודם כל ללמוד זה לא רק בשביל לקבל תוספת בשכר-תוכלי להכיר אנשים חדשים וסוף כל סוף תוכלי לצאת מהחור הזה....(בהנחה שהלמודים הם לא בעיר מושבך:) חווץ מזה שאם נשארו לך כמה תאים פנויים בראש אז תעסיקי אותם(אני תמיד בהרגשה שאת מאלה שיודעים כבר הכל ......מסתבר שלא-תמיד ישמה ללמוד ומכל אחד אפשר ללמוד גם מטפשים (כמוני למשל) אוהבת אותך-לכי על זה בייבי

r o n i t 3 7

New member
ממליצה בחום...

אין גיל ללימודים, ולפעמים הלימודים הם לא רק בשביל התואר, אלא גם לנפש, ולעולם לא מאוחר מידי להתחיל ללמוד... מנסיון אישי הלימודים מאוד מעשירים את הנפש, ותורמים להעלאת מצב הרוח... אין לך מושג עם כמה חתיכים אני נפגשת, לומדת במכללה, לקראת מבחנים... ודרך אגב אני קצת אחרי גיל 35

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לקבל ממך מחמאה, זאת באמת מחמאה
בטח שיש לי נפש צעירה ותוססת,רק עכשיו יצאו לי פצעי בגרות

הסוכן64

New member
חשבתי שאת בתחילת שנות ה-30

שיחקת אותה,לכי למשרד הפנים ותגידי להם להוריד לך 10 שנים.אני מכיר בנות גילך שכבדות ממך בנפש ובקלילות.

אוקיי, אני אלך ואגיד להם שסוכן64

אמר לי להגיד את זה. אבל אז אני מסתכנת באמבולנס של "כפר שאול" שיחכה לי בחוץ עם 2 אחים בחלוקים לבנים

ת י א ה

New member
../images/Emo128.gif |V |ללמוד

ולא בשביל תואר
תואר זו פיסת נייר שתכניסי אח"כ למגרה. תואר זה בשביל לכתוב באתרי הכרויות שאת אקדמאית עאלק (פחחחחחחחחח) תואר זה גם עבודות סמינריוניות שיכניסו אותך לדיכאון מהר מאוד. תואר זה גם מבחנים (החיים לא מספקים לך מספיק מבחנים ?) אז אם כבר ללמוד - ללמוד - לא בשביל למצוא עבודה או בשביל תוספת שכר. ללמוד - רק אם בא לך. ללמוד - רק מה שאת אוהבת ורוצה לדעת. ללמוד - בשביל הנשמה, גם אם זה מקרמה, פיסול סביבתי, הצומח בארצנו, או עיצוב חלונות ראווה. תיאה, בדעת מיעוט.

הסוכן64

New member
תיאה,באתרי ההיכרויות זה לא מעניין

התואר,מה שמעניין זה תוך כמה זמן האישה שיושבת מולך בבית הקפה תתן לך...

jdpworld

New member
אני בסך הכל שק של הורמונים

תופסים צורה כשרואים אותך מתעצבנת... עכשיו מתגבר אומר לעצמי כל הזמן "אתה יכול יותר" אבל השאלה שנשאלת זה לא אם יכול... אלא רק האם זה רוצה?

ת י א ה

New member
תרגיע KR

אם אתה רוצה אתה גם יכול. תנסה מדיטציות דינאמיות. קנדוליני למשל. תיאה, מתמידה כבר שלושה ימים.

mars4

New member
זה ממש לא נכון וגם לא עומד

במבחן המציאות. ללמוד לצורך הגשמה עצמית זה חשוב זה יפה זה ממצה וזה באמת קודם כל בשביל עצמך ולמענך אבל להגיד שאין לזה ערך? היום קשה להתקבל לכל עבודה כולל פקיד בנק או משרדי ממשלה ובטח שאי אפשר להתקדם ללא תואר ראשון לפחות. אפילו אם דרישות התפקיד הספציפי לא ממש דורשות את זה. וגם במגזר הפרטי .. את מי יעדיפו לקבל לאותה משרה? ברור שאת זה / זו בעל/ת ההשכלה היותר גבוה (בהנחה שהציצים בערך שווים...סתםםםםםםם).תואר ראשון בכלל והשכלה פורמלית בפרט מצביעים גם על דברים נוספים מעבר לציונים הפורמליים . ואם זה לא חשוב אז למה טורחים לציין את זה בכל מודעת שידוכים? זוכרים את פרשת התארים המזויפים שהושגו ממסודות אקדמאים בחארטה? לאנשים שהיו חייבים את התואר על מנת לקבל קידום או דרגה.

ליאהה

New member
לכי על זה ../images/Emo24.gif

עולמות חדשים יפתחו בפנייך!!! בנפש ובגוף! לכי על זה!

למעלה