תואר ברפואת חירום.

MdaMen

New member
תואר ברפואת חירום.

כל מי שפה שעשה את התואר\עושה אותו או כל מי שסתם יודע דברים על התואר הזה: מה לומדים בו בדיוק? כי הבנתי שלומדים גם הרבה דברים שהקשר בינהם לרפואת חירום מקרי בהחלט. אילו אפשרויות תעסוקה יש למחזיקי תואר זה? הבנתי שיש עוד מקצועות שאפשר לעסוק בהם עם התואר הזה חוץ מפאראמדיק. באילו מקצועות אפשר לעשות תואר שני לאחר תואר זה? ומה הוא סף הקבלה למקצוע? תודה לעונים.

נגב 15

New member
כמה דברים

ביררתי על התואר הזה הרבה מאוד אז אני יודע: א. בימינו לא שווה להיות פראמדיק וזאת כי יש הצפה מאוד גדולה בשוק והיא רק גדלה וגדלה... ב. כל מה שלומדים בתואר קשור אם בעקיפין או ישירות לרפואת חירום מה שבטוח הכל יעזור לך...לדוגמא לומדים קורס של יחסי בינאישא (תקשורת בין אישית) שזה טוב מאוד... ג. יש תואר שהוא לא תואר רפואת חירום אלא תואר משולב ששכחתי את שמו אם אני לא טועה אסה"ר שזה גם הכשרה של פראמדיק וגם של אח מוסמך ואז אתה יכול לבצע את שתי העבודות שהן לא קשורות אחת לשנייה וגם בזמן שאתה אחד אין לך את סמכות של השני לדוגמא אם אתה משמש כאח אסור לך לעשות פעולות שכפראמדיק מותר לך אלא אם כן הם בסכמות של אח וכד'... תואר שני אפשר לעשות במקצועות כמו ניהול מתקנים רפואיים וכד'...פרמקולוגיה ועוד... סף הקבלה פה כבר נגמר לי המושג

MdaMen

New member
תודה, עוד משהו קטן.

לא התכוונתי לאפשרויות תעסוקה כפאראמדיק, אלא כמשהו אחר. הבנתי שלמחזיקי תואר זה ישנה אפשרות לעבוד בעוד כמה דברים חוץ מפאראמדיק (מנהל מערכות בריאות נראה לי ועוד כמה דברים) יש לך מושג על זה? ואם אני עושה תואר שני בפרמקולוגיה, אז אני יכול לעבוד לדוגמא בחברת תרופות כמו טבע למשל בייצור של התרופות וכו'?

נגב 15

New member
תוספת

מנהל מערכות בריאות זה תואר שני בדיוק כמו פרמקולוגיה וכדי לעבוד בזה אתה צריך ללמוד גם את התואר הראשון של פראמדיקים וגם את התואר השני במנהל מערכות בריאות וכן אם אתה עושה תואר שני או אפילו ראשון בפרמקולוגיה אז אתה יכול לעבוד בחברה דוגמת טבע בייצור של התרופות וכו'...

למעלה