תואר בפיזיותרפיה

Ska P

New member
תואר בפיזיותרפיה

בתנאי הקבלה לאוניברסיטה - תואר ראשון בפיזיותרפיה כתוב שצריך רמת "מתקדמים 1" באנגלית שזה בעצם 100 ב5 יחידות אנגלית רציתי לדעת האם אנגלית באמת כל כך חשובה ללימוד המקצוע ?

tamir2006

New member
תנאי קבלה

תנאי קבלה לפיזיותרפיה בארץ לא אנושיות.כמה שלא תנסה חתכי קבלה גדלים כל שנה וכמה שלא תרדוף אלריהם תמיד תשאר בחוץ.השנה הם הגיעו לשיא של 700 חתך קבלה...לא פשוט בלתי אפשרי.אני לא יודע על מי הם בונים שם על איינשטנים או מה.

מכללת אריאל../images/Emo77.gif

ניסית במכללת אריאל? יותר קל להתקבל שם (בינתיים...) , והלימודים ברמה גבוהה (אני מכיר את המרצים)

../images/Emo62.gifאנגלית בלימודי פיזיותרפיה

יותר מאשר חשוב הייתי אומר שזה מקל להגיע עם אנגלית ברמה טובה. חלק ניכר מבין הספרים, מאמרים, שקפים בהרצאות והמושגים השגורים הם באנגלית. איתי גם למדו חברה עם אנגלית בינונית והיה להם קשה יותר, אבל זה לא מנע מהם להיות פיזיותרפיסטים טובים לאחר מכן, פשוט הם טרחו יותר. לדעתי אתה טועה בפירוש של "רמת מתקדמים 1" - בזמני לפחות זה ציין גבול מסויים (נדמה לי 110) במבחן הפסיכומטרי, הפירוש שאתה נותן נראה לי מוגזם בהחלט. בכדי לסבר את האוזן אני התקבלתי ב-1990 עם 80 בארבע יחידות ופסיכומטרי 126 , אני יודע שהדרישות עולות כל הזמן אבל אני לא חושב שהם הגיעו כל כך גבוה..

למעלה