תה תה תה תה ותה

AshkA_

New member
תה תה תה תה ותה

הלכתי עכשיו להכין לי תה כי קפואות לי נורא הידיים. אני לא חושבת שיש המצאה יותר טובה מתה, ביום קר. כמעט כל הסוגים כלכך טובים. אנחנו מגדלים נענע בבית, והיא יוצאת מצוין ממש, וקסם הקינמון מדהים, ועינוגי התפוז מריחים טוב. אני כמעט ולא שותה יותר קפה, אלא מעדיפה את המים הצבועים האלה. סתם רציתי לשתף אותכם :)

luka

New member
תה זה דבר דוחה!

נקודה, למה כולם כל כך אוהבים תה?, אני חולה ביימים אלה, ולא מסוגלת לדבר, לא יוצא לי קול מהגרון, כולם שואלים:``רוצה שאכין לך תה..?`` וזה דבר דוחה!

AshkA_

New member
מה פתאום

מה קרה לך אמנם נכון, כשחולים המשקה הזה נעשה טיפב מאוס (זה ואורז..........יוווו כמה שניגסו לי בקשר לאורז כשהיה לי קלקול קיבה), אבל בשורה תחתונה זה משקה נהדר

luka

New member
ומה אם כן...?

אני רוצה לדעת, מה אם כן מעשנים אותו... מה קורה אז? אני עדיין בדעה שתה זה דוחה, בקיץ, בחורף כשחולים או שבריאים אנשים זה פשוט דוחה!

נעל

New member
האמת שנעל לא יודעת

אבל כבר הרבה אנשים נפלו בפח הזה, ובאמת נפלו, כלומר, מתו, אחרי שניסו לעשן איזה צמח שנראה להם מאוד ממסטל ונחמד.

לעשן תה?

בתור צמח? רעיל? לא נראה לי. ד``א, אתמול התנסיתי באורגנו ;) sweet. יותר כמו... טעם מגניב., ומי שטוען שזה ממסטל, אז זה לא.

Funeral Drum

New member
כופרת!

תה זה משקה מעולה. יש לו טעם שאף פעם לא נמאס ובחורף זה המשקה המושלם (למרות שגם בקיץ אני שותה תה איזה פעמיים ביום). ואין כמו הצמרמורת שיש בסוף של כוס תה מאוווד חזק (אני לא מבין, כל הטעם שוקע למטה, או משהו?). יום טוב

5000

New member
למה את חושבת ככה?

למה את חושבת שהתה דוחה?, איזה סיבות יש לך לחשוב כך את לא אוהבת את הטעם שלו או מה ,גם אם זה ככה, זה לא אומר שהוא דוחה.

לא לא לא לא...

תה נענע (או בכלל תה צמחים) זה באמת טעים, רק כשמכינים אותו לבד באיזה טיול על איזו פסגת הר... (אפשר לחשוב כבר איזה הרים יש בארץ, אבל לא משנה...) קפה, לעומת זאת, גם עוזר להתעורר, וגם יש לו טעם!!!... אבל חבר`ה, איך העזתם לשכוח- השוקו!!! אין, אין כמו שוקו חם כשבחוץ חורף, או לחילופין שוקו קר-קפוא באמצע הקיץ... את השוקו החם מכינים לבד, (מקקאו ולא שוקולית!!), אבל השוקו הקר תמיד טעים יותר כשהוא קנוי. לא יודעת למה, מן אקסיומה שכזו. דולצינאה. נהייתי צמאה פתאום.

luka

New member
כן, ואם כבר אז...

אוקיי אני מסכימה איתך שוקו הוא המשקה ש החורף, רק ניסית לשתות פעם שוקו בבוקר כשלא ישנת לילה שלם?, את מקיאה תוך חצי שעה ישר, אבל לא חשוב. שוקו במקרים הנכונים יכול להיות כל כך נהדר, והוא גם טעים, בניגוד לתה או קפה (קפה, אגב, יותר דוחה מתה, זה ממש מר..) אוקיי עכשיו אנשים התכוננו למתכון של ה-שוקו. לוקחים כפית של שוקולד נוטלה (מעולה...), ובלי להתקמצן, אפילו שתי כפיות זה טוב. מוסיפים חלב, מערבבים טוב טוב טוב, מכניסים למיקרו לדקה וחצי-דקותיים וכשהמיקרו מצפצף מוציאים, מערבבים שוב ושותים לרוויה.. פשוט מעולה אנשים.., ונחשו מה קורה שנגמר השוקו?, נכון נשארת שיכבת שוקולד טעימה וחמה..., תנסו זה ממש מעולה (ומשמין לא פחות). יערה.

הקפה שלי...

אני שותה את הקפה שלי עם מלאאאאאא סוכר יענו 2 כפיות, ו5 כפיות סוכר זה כ``כ טעים ואני מטורפתתתתת על סוכר וכדי לסיים הודעה זו: The Kagamucha mushroom people Sitting around all day who can believe you? who can believe you? let your mothe pray..... SUGAR! :) (סיסטם רולז, לאון, שתוק)

שוקו!!!!

שוקו זה נהדר!!! בייחוד שוקו-בוקר כל בוקר, כשאני מגיעה לבית הספר אני נכנסת לשיעור (באיחור), ובהפסקת 10 דקות אני אצה-רצה כדי לקנות שוקו בוקר של באדי בקיוסק של אלישע וסיגי (מפגש ``עירוני א``) וזה כזה שוס זה השוקו הכי נוסטלגי שיש ואז הוא עוד קפוא, כי הוא יצא מהפריזר ועוד יש בו גושי קרח קטנים וגם כיף לשתות את זה בחורף כי זה קררררררררררררר!

בלה בלה

New member
טעות (-P

יש לך טעות, במחנות וטיולים שותים קפה, זה דבר מעורר.. אין שום דבר שמוציא אותי מהשק-שינה בבוקר קר חוץ מקפה חם.. אבל את אכן צודקת שתה צמחים הרבה יותר טעים כשמכינים אותו מצמחים מהגינה/הר/שדה.. בלה בלה (שממליצה בחום על תה אפרסק או וניל..) (-:

לאמא שלי יש מלא עשבים בגינה

אם מעשנים אותם זה חומר משמ טוב...בכל אופן אצלנו יש תה מכל הסוגים ואני הכי אוהב לשתות תה אצל חברה שלי... יש להם תה בטעם נענע

נעל

New member
תודה תודה תודה תודה

בזכות ההודעה שלך נעל נזכרה שהיא שמה מים לחימום לפני למעלה מחצי שעה (מעניין אם זה עדיין חם...). נעל רצה לעשות גם לעצמה תה. איזה כיף תה בחורף. נעל ;-)

luka

New member
נעל והטעויות...

נעל כשאת כותבת בגוף שלישי אז שימי לב תטעויות שלך יש לך הרבה... כמו:``נעל רצה להכין לעצמה`` בדרך כלל בלשון העברית נעל היא נקבה לכן:``נעל רצתה להכין לעצמה``. זה אחד שהיה, היו עוד, אבל תאמת?, זה לא ממש משנה.

למעלה