תה"ש שידרגו את האתר

תה"ש שידרגו את האתר

ואנחנו זכינו במאמר מפורט על אנדו' מאת ד"ר סוריאנו וד"ר אליצור

תגידי הצלחת גם להבין

משהו?
בערך מאמצע המאמר הלכתי פשוט לאיבוד
או שזה רק המוח שלי שהתנוון מהדקא'

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא זה לא את, זה פשוט מאמר רפואי לחלוטין ולמרות שאנחנו בדרך לתואר ברפואה עוד לא קיבלנו את התואר ד"ר

זואילי

New member
לא השוויתי. וגם - למסירה ../images/Emo70.gif

אבל גם באתר של סוריאנו יש מאמר שכבר הוא פירסם די מזמן, אולי זה אותו הדבר בכלל. דפנטלי מנפח מוח. רק מלקרוא את זה האנדו בתחת חוטף חום. ואז בא לי להפליש את הכדורי אסטרוגן המבחילים באסלה. ולמה בכלל אני שומרת אותם??? למסירה - חפיסת אסטרופם. מינוס כדור אחד. מי שרוצה - בכייף מוסרת את הדבר הדוחה הזה.

ה-"לסיכום" של המאמר

מסכם בצורה מדוייקת להפליא את מה שהבנתי מהמאמר
"זה נובע משינוים אפיגנטיים באזור הפרומוטור בגנים של גורם - השעתוק (transcription factor) SF1 והרצפטור β לאסטרוגן.........[וממשיך כך, ובסוף-] הבנת המנגנון המולקולארי של אנדומטריוזיס מצביע על כך שלתרופות הפועלות על ארומטזה, COX-2 , רצפטור β לאסטרוגן והרצפטור לפרוגסטרון עשויה להיות חשיבות בהקלה על הכאבים וצמצום של מוקדי אנדומטריוזיס." אז מה לא מובן???

למה מלחיצה ../images/Emo12.gif

את רק על דקא' אחד... אני כבר אחרי 10 דקא' ולוקרין אחד... אז לא פלא שלא נשארו תאים במוח

לא בא לי בעוד שבועיים

להתחיל להרגיש תופעות מוזרות... האמת שתופעה אחת כבר יש לי...אני די בדיכאון ועצבנית רצח...ואין לי כלל סיבה כרגע...יכול להיות מהדקא'?

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה ברור כ ../images/Emo42.gif

כשהוצאת עכשיו את ההיי לייטס!

זואילי

New member
חחחח, בדיוק היום במקרה נכנסתי וראיתי

איך אנחנו מתוזמנות. או ששוב אני בענייני
(מסוג אחר כן?)

אני חושבת

שזה בגלל שאחרי הכמה ימים האחרונים לא שמעת ממני בכלל היום והתגעגעת נכון?

../images/Emo93.gif איזה טמטמת

אבל כן שמעת ממני אז אולי בעצם שמעת ממני יותר מידי בכמה ימים האחרונים

למעלה