תה"ש וטפסי 17

מיכל235

New member
תה"ש וטפסי 17

אתמול הייתי אצל ד"ר שטוקהיים בתה"ש, אחרי הביקור ניגשתי למשרד לקבוע תור לפעם הבאה. להפתעתי המזכירה אמרה לי שעלי להביא 2 טפסי 17: אחד לבדיקת רופא והשני לבדיקת אולטראסאונד. אמרתי לה מה פתאום צריך טופס 17 לאולטראסאונד והיא ענתה שאם אני לא יביא והרופא יעשה לי אולטראסאונד אצטרך לשלם על כך. הייתי כבר פעמיים בתה"ש ובשתי הפעמים עשו לי אולטראסאונד ואף פעם לא ביקשו להביא לזה טופס 17 לבד. האם גם מכן ביקשו להביא לכל פגישה גם טופס 17 לאולטראסאונד בנוסף לטופס 17 לבדיקת רופא? האם הקופה בכלל מאשרת את זה? ממש לא נראה לי שיאשרו לי את זה בקופה.

גם ממני

פעם אחרונה שהייתי שם אכן היא אמרה לי להביא שני טפסי 17 שונים אחד לבדיקה הידנית והשני ל-US זה היה נראה לי קצת מוזר אבל.......קופת חולים משלמת וטוב שכך
אז אני רגועה שיבקשו עוד מיליון מצידי
ואני יכולה לעמוד ב-25 ש"ח ל-3 חודשים לפני שאני אתרושש לגמרי....

מיכל235

New member
ארץ דמיוני

קופ"ח אישרה לך טופס 17 לאולטראסאונד בלי בעיה? לאיזה קופה את שייכת?

אני בכללית

וניהלתי איתם מלחמת חורמה עוד ממזמן על טפסי 17 לגסטרו ואחרי זה למרפאת FMF (מחלה ים-תיכונית שחשבו שיש לי) אז אחרי כל המלחמות שלי כשהגיע תורה של מרפאת אנדומטריוזיס המזכירה רק שאלה אותי "למה דווקא שם?" וכשעניתי לה שזאת המרפאה היחידה בארץ היא נתנה לי טופס 17 ישר בלי שאלות נוספות ומאז הכל חלק..טפו..טפו..

מיכל235

New member
גם אני בכללית

בפעם הקודמת לא אישרו לי את הטופס 17 ורק לאחר שערערתי על כך אישרו באופן חריג וזאת בגלל שאת הניתוח עברתי בבלינסון. אני כבר מפחדת לשמוע את התשובה השלילית כשאבקש בפעם הבאה את הטופס 17, מקווה שהמכתב שד"ר שטוקהיים כתב יעזור (אין לי כוח למלחמות).

מיכל

תילחמי, עוד ועוד ועוד, אל תתני להם להתיש אותך את תתישי אותם! תזכרי לא לחינם את משלמת ביטוח בריאות וקופת חולים! זה מעצבן אותי לשמוע על מלחמת ההתשה הזאת אחרי שאת עוברת כל כך הרבה - אל תוותרי, בשום פנים ואופן לא, אחרי שהתישו אותי עם אלף בדיקות ניסו להתיש אותי גם עם הפרוצדורות, הפעם לא הסכמתי, כבר שנים שאני מוותרת כדי לא להילחם במוסד הזה שנקרא קופת חולים ורק מדרדרת את מצבי ופוגשת בסנדלרים וזה מעליב את הסנדלרים אפילו! הפעם החלטתי שלא וגם את אל תוותרי ואל תתייאשי כי הם רק יקבלו את מה שהם רוצים, בשביל הבריאות שלך רק הטוב ביותר!

זואילי

New member
מיכלי

מאיפה הגברת אמורה לדעת אם בדקו אותך ידנית או מכשירנית? עוד שנייה ונשלם גם על האינסטרומנט מהפלסטיק, הג'ל / מים בהם מורחים אותו (תלוי ברופא...), ונייר הזכוכית שבכל חדר.

למעלה