תה סיני

תה סיני

שלום לכולם שמי שחר לוי ואני מתגורר בסין מעל לשנה. אני מעוניין לשווק לארץ תה סיני, ובנוסף לתה אני מעונין לשווק מוצרים נוספים כגון ערכות סיניות להכנת תה בסיגנון סיני מסורתי. מדובר מגון עצום של עיצובים שונים ומאות סוגי תה. בעיקרון, אני מחפש אנשים אשר מעונינים להכנס לעולם התה הסיני ולהיות אנשי שיוק בארץ. אני מאמין כי ניתן ליצור עניין רב סביב הנושא ובנוסף לרווח נאה, ניתן יהיה לעסוק בתחום מענין, מהנה ובריא. בתודה מראש, שחר.

Benkok

New member
יופי של נישה...

אבל נראה לי שזה לא הפורום המתאים... בכל מקרה תן לי להמליץ לך כמה דברים: 1. אתר באינטרנט - לא יקר, לא מסובך - כמה תמונות, הסברים מחירים... 2. פניה לחנויות מיסטיקה, רוחניות, פנג שואי וכו' לא הייתי ממליץ לך לפנות ליבואנים גדולים כי הם פשוט יבלעו אותך ולא יתנו לך להרוויח. נישה כזאת מצריכה שיווק ממוקד לקהל היעד שלך (אני מגדיר אותו כנשים 30+ מעמד בינוני ומעלה שיש להם זמן פנוי וכסף לבזבז...כשאין חלב במקרר אז לא מתעקשים על תה סיני...) וכמובן - בהצלחה...

מישלוח לארץ

תודה לך על העצה, אני חושב שאתה צודק לגבי שיווק ממוקד. אין ספק שעיסוק בתחום זה יעניין קהל יעד מאוד מוגדר. האם אתה בקי בנושא יבוא ויצוא, כגון הדרכים המהירות והזולות ביותר לישלוח מוצרים לארץ. בתודה מראש, שחר.

Benkok

New member
מסין?

הקטע במשלוחים זה שאף פעם אין באלאנס בין "מהיר" ל"זול"... הכי מהיר זה קורייר - UPS, DHL, FEDEX אבל גם הכי יקר (תלוי בחוזה שיש לך איתם) הטסה באויר (לכל חברת תעופה יש מחלקת קרגו) - אמנם מהיר ויותר זול מקורייר, אבל בהחלט לא זול. מטען בים - פלוס מינוס חודש בים, משהו בסביבות ה120-140$ לקוב (אם לא סוגרים מכולה שלמה) פלוס חיובי יבשה של פלוס מינוס 200$... יש גם את הדואר (EMS) שהוא יחסית זול ומהיר, ורוב הזמן גם אמין. השאלה היא הכמות והנפח...תעשה את השיקולים שלך לפי ההזמנות.

עמית22

New member
אתר אינטרנט

האתר מיועד ללקוחות הקצה או לחנויות? ניתן לעבוד עם לקוחות הקצה ישירות עם מוצרים מחוייבי מס? מי משלם את המכס?

Benkok

New member
לא שמתי לב שאתה שואל אותי...

על איזה אתר אתה מדבר? כל אתר יכול להיות מיועד ללקוחות קצה או לסיטונאות...תלוי באתר הספציפי שלך... אני מאמין שניתן לעבוד עם לקוחות הקצה עם מוצרים מחוייבי מס, אבל אם אני לא טועה אתה מחוייב לכתוב את גובה המס ליד מחיר המוצר או משהו כזה... מי משלם את המכס? הלקוח... אם הכיוון של הוא ישראל, עדיף יהיה לך למצוא מישהו שישמש כ"בקו"מ"... ככה גם המשלוח ייצא לך יותר זול (שולח בבולקים לארץ ומפזר חביחות יותר קטנות)

למעלה