תה טיבטי

nav27

New member
תה טיבטי

שלום לכולם,רציתי לשאול אם מישהו יודע האם תה טיבטי מסוכן?האם הוא לא בריא?יש לזה השלכות?
לאחרונה עליתי ממש במשקל(שנה ראשונה בלימודים...)וזה מדכא אותי מממש!!!אני שונאת להשמין...יש דרך להרזות בצורה מהירה??ממש לא נח לי עם עצמי...
ניסיתי קצת תה טיבטי ואני מפחדת שזה לא בסדר...בכל אופן-אני רוצה להרזותת!!
תודה רבה

shuttles

New member
?

את זו שהשמנת, נכון?
אז את יכולה להמשיך לשנוא את זה, אבל זה מה שאת עשית לעצמך.
יש דרך מאוד מהירה לרזות בצורה מאוד מהירה: להפסיק לאכול לחלוטין ולרוץ בכל שעות העירות. את תרזי מאוד מאוד מהר. נשמע הגיוני? כן. נורמלי? הממממ...
נשמע לך הגיוני ונורמלי שתהיה אבקת קסמים שתאפשר לך לאכול את מה שבא לך, כמה שבא לך, ושתשמור עליך רזה וחטובה וכמובן בריאה לחלוטין? נשמע לך הגיוני, או שנשמע לך כמו אגדת ילדים?
בדיוק. אגדת ילדים.

אז את יכולה לשנוא להשמין כמה שבא לך, אבל אם את תתנהגי "בצורה משמינה", אז את תשמיני.

אם תחיי אורח חיים נכון, שכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית, את גם תדעי לשמור על המשקל שלך.

בעזרת אותה אבקת קסמים תורנית שאת בחרת, את יכולה לצפות למחסור בערכים תזונתיים בגופך עם כל ההשלכות של זה (= מחלות), כי הם לא ייספגו בגופך. את יכולה לצפות לצורך לרוץ כמה וכמה פעמים לשירותים במשך היממה, כולל במשך ההרצאות ומבחנים כשאת ממש צריכה להיות מרוכזת, לבלות שם לא מעט זמן, להשתדל שלא ישמעו אותך מבחוץ, לנקות ולנקות ולנקות, את יכולה לצפות לכאבי בטן, את יכולה לצפות לכך שהמעיים שלך יתחילו להאט את התנועה הטבעית שלהם (בשביל מה להם להתאמץ? אם מופעלים בלי שום מאמץ גם ככה. אז הם יפסיקו), כך שאת תצטרכי להגביר את שתיית התה שלך כל הזמן, ואת יכולה לצפות לכך שתגלי שכאשר תחליטי שנמאס לך מכל הבלאגן, אז המעיים שלך הפסיקו לתפקד לבד ואת לא יכולה ללכת לשירותים כמו יתר האנשים בלי עזרה מבחוץ.

אני מקווה שתקבלי החלטות נכונות.

TheSecretWithin

New member
ועכשיו תשובה קצת יותר עניינית...

תה טיבטי מתבסס על שינויי בחילוף החומרים, ובמילים פחות נעימות- הוא מגביר את היציאות שלך, לעיתים הוא משפיע כמשלשל.
למה לא לקחת?
אם תצרכי את המוצר באופן קבוע, אז חילוף החומרים שלך יהיה תלוי בצריכה: לא תשתי- תהיה לך עצירות.
מתישהו גם הגוף יתרגל לכמות שאת שותה ותצטרכי להגדיל את הכמות.
כשתרצי להפסיק לחלוטין יקח לגוף שלך זמן עד שהוא ידע לבצע חילוץ חומרים באופן עצמאי בצורה סדירה ותקינה.

עדיף לך לסגל אורח חיים בריא באופן קבוע ולנסות למנוע דיאטות יויו שהמוצר הזה ועוד הרבה כמוהו יוצרים.

ולחברת תה טיבטי יש לי משהו אחד להגיד: זה לא "טבעי" לשתות תה כדי שהאוכל ירד בשירותים.

Anat Gigi

New member
אני לא בטוחה ......

(תקני אותי אם אני טועה כי אני לא מכירה את המוצר)
שהוא עובד על חילוף החומרים...

אני יודעת שהמוצר עובד כמשלשל... מה שלא הופך אותו למשפיע על חילוף החומרים אלא רק על פעילות המעיים. יש הבדל במושגים

softouch

New member

תה תיבטי מכיל חומר שמגרה את העצבים בשרירים החלקים של המעיים, גורם ל"תנודות", פעילות מוגברת. אז בטווח הקצר יש שלשול,או דחיפות לשירותים, בטווח הארוך יש הסתגלות וירידת סף הרגישות של העצבים באיזור לתגובה ומתפתחת תלות\נטייה למעי עצל ועצירות משנית. התרוקנות תכופה יותר לא מעידה שהמזון לא נספג, ולאבהכרח קשור. מה שהגיע לאיזור של הפינוי, כבר נספג, זה רק פינוי פסולת. ולפי דעתי, זה דווקא מעלה תיאבון, בשל תחושת הריקנות הפתאומית.

TheSecretWithin

New member
אז מנסיון אישי...

לא אכנס למונחים המדעיים:
בהתחלה זה גרם לי לשלשולים, לא הרבה.
לא ראיתי שיפור במשקל- הפסקתי לשתות.
חילוף החומרים הרגיל שלי (שירותים פעם ביום\יומיים) ירד בצורה מזעזעת ל פעם בשבוע.לקח לי דיי הרבה זמן עד שאופן יציאות חזרו לתדירות הרגילה.

לגני נטענה שהתרוקנות מהירה לא מעידה על כך שהחומר לא נספג:
ע"פ רופאים הקאה או שלשול אחרי צריכת מזון כן מעידה שחלקו של החומר לא נספג, אם לא כולו(תלוי אחרי כמה זמן מהרגע שאכלת),
לכן לא ממליצים לך לקחת תרופות אם תשלשלי\תקיאי עד 3 שעות אחרי שנטלת אותן.
מעבר לכך, אנשים חולים שמשלשלים\מקיאים כן יורדים במשקל וזה צריך להיות בשל העובדה שהאוכל לא נספג. בגלל זה הם גם כ"כ חלשים.

אז לסיכום, לבחורה ששאלה... ממש ממש לא כדי לנסות את המוצר הזה.

למעלה