תה טיבטי..?

תה טיבטי..?

שלום
אני בת 23 שוקלת 76 קילוגרם על גובה 156...בקיצור
העבודה שלי היא בישיבה. אין ןלי בעיה כל היום לשמור על דיאטה,אני לא אוכלת ארוחת בוקר מלבד נס עם 2 סוכר,בצהריים אני מסוגלת לאכול קערה ענקית של סלט 0הם זה יותר מידי?) שזה אומר מלפפון שלם גמבה עגבניה חסה וטונה.+כוס מרק נמס. האם זה יותר מידי? הבעיה שלי מתחילה בערב/לילה. בערב מתחיל אצלי מין חשק עז למתוק,לפחמימות.ואז אני אוכלת הרבה. האם יש משהו להתגבר על החשק הנוראי הזה?? לפני כשבועיים התחלתי לשתות תה טיבתי,בימים הראשונים הוא לא עשה לי כלום,ואחרי זה התחילו יציאות מוגברות של כ 3 פעמים ביום.ואפילו ירדתי 2 קילו.ואז עשיתי הפסקה של יומיים כי לא היה לי זמן פשוט ועכשיו הוא פשוט לא עוזר,אפילו אין לי יציאה אחת ביום.מה הסיבה??

תשובה

שלום רב, 1. אני ממליצה לך לשנות את התזונה שלך - את מרעיבה את עצמך במהלך היום לא מפתיע שבערב את מאבדת את השליטה על צריכת המזון. זו לא דרך לרדת במשקל. יותר נכון לאכול במהלך היום ארוחות קטנות, ירקות אין הגבלה, הייתי מציעה לך לפנות ליעוץ אצל דיאטנית קלינית להדרכה. 2. אני ממליצה לך להפסיק להשתמש בתה טיבטי שיכול ליצור למערכת העיכול שלך תלות. הקפידי על שתיית נוזלים ואכילת ירקות ודגנים מלאים עד לחזרת פעילות תקינה של מערכת העיכול. בברכה נטלי

תודה על התשובה.

הארוחות הקטנות וארוחת הביינים אני מרגישה שהם לא"מזיזים" לי. אני פשוט מרגישה שלא אוכלת כלום.תפוח או גביע יוגורט זה בערך כמו לאכול אויר בשבילי,לכן החלטתי לוותר עליהם. וגם ככה אם אני כן אוכלת ארוחות ביינים עדיין בערב זה קורה. הפסקתי עם התה,הוא פשוט עושה לי רק עצירות לא משנה כמה אני שותה.

למעלה