תה טיבטי

תה טיבטי

היתה לי עצירות קשה ולא עזרו שתיה מרובה, תערובת של פירות שונים ועוד. התחלתי לקחת תה טיבטי תוצרת הארץ פעמיים ביום והוא משפיע פלאים. שאלתי כפולה: 1] האם תה זה יכל להזיק לטווח ארוך? 2] האם הקיבה תתרגל אליו והוא יפסיק להשפיע? תודה למגיבים.

dafna333

New member
הי גרשון

התה יכול גם יכול להזיק לטווח הארוך, לא רק שהוא יפסיק לעבוד במינון הרגיל אלא גם יגרום עצירות יותר קשה משהיתה כאשר תפסיק להשתמש איתו. מכירה הרבה אנשים שזה עשה להם בעיות, וזה באמת לא משהו חדש. אני מקווה לטובתך ולטובת קיבתך, שתפסיק איתו במיידי ותלך לטפל בעצירות כמו שצריך, במסגרת רצינית עם מטפל. מקווה שעזרתי .

תודה דפנה

אינני צעיר ועד היום לא עזר לי כלום: עצות של רופאים, התעמלות וכו'. הגעתי למצב שאחרי 4-5 ימים לקחתי מלח אנגלי. ואשתי רופאה ועוזרת לי. רק התה הזה עוזר. אילו בעיות את צופה? הייתי שמח בלי, אך אינני מאמין שמטפל יעזור. גם זאת ניסיתי.

התה הטיבטי יוצר בעיות!

התה פוגע בתפקוד התקין של מערכת העיכול, יוצר סבילות ולכן עם הזמן, תזדקק למנות גדולות יותר כדי לעודד התרוקנות. שימוש במוצר לאורך זמן, מחליש את הפריסטאלטיקה של המעיים ומחמיר את הבעיה. אני ממליצה לך בחום, לנסות את טיפולי הרפואה הסינית. ההצלחה בבעיה של עצירות כרונית היא רבה. שבת טובה. שירי.

hava1d

New member
מקור ראשון...

אני השתמשתי תקופה ארוכה בתה הטיבטי והתפתחה אצלי תלות והעצירות החריפה. אני רוצה להזהיר אותך משימוש על בסיס קבוע. נורא ואיום מה שזה עשה לי. אם זה חד פעמי זה לא נורא אבל לא על בסיס קבוע.

מאיר72

New member
ברפואה הסינית יש לנו מספיק צמחים

משלשלים, אבל הרעיון הוא לשמן לך את המעיים, אלא לגרום להם לפעול בצורה תקינה בחזרה, מנסיון כמטפל זה עובד וזה שווה את זה.

למעלה