תהרגו אותי

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo99.gif

היא מדהימה! אבל הפלטה בחולצה צורמת בעיניים, כי היא בוהקת כזאת!! ולדעתי זה לא משתלב יפה. אני הייתי ממליצה על איזה גוון עדין יותר של אדום או ורוד, זה יכול מאוד להוסיף^_^ חוצמזה, השיער נסגד לגמרי

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo184.gifחוח ^^

אני יודעת. היא ככה
היא מתלהבת.

../images/Emo183.gif|מישה|אפשר עצה?

אני ממש לא אוהבת את הצבע השחור הזה שהופך באיטיות לאפור בהיר... בעיקרון לדעתי זה יפה כשזה ממש ממש הכרחי בדולי... ובדולי שלך שיער שחור-חום יתאים הרבה יותר. וגם סימנת את החזה בקו... אל תסנמי אותו ככה, תעשי בחזה יותר בהיר ומתחתיו כהה. ואני חושבת שכדאי לך להוריד את האוזן כי בעיקרון השיער על האוזן...

yaeloolik

New member
המממ... ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

בכללי שדחם אמור להיפתח כל 3 ימים. צריך לתת למיכליות לפחות את הזמן הזה... ואני יודעת שזה נראה לך סתם לא חשוב וחד פעמי וכו'... אבל שתי המיכליות שלנו עובדות קשה גם בפורום, ויש להם חיים גם מחוץ לו. ברור שבישבלך זה חד פעמי אבל עוד 50 בנות שיש פה יכולות להחליט שהן פותחות שדחם באופן חד פעמי ונצא עם עוד 50 שירשורים... "ותגידו שאני אגואיסטית שיש לה דולי ולא מחכה לשד"חם כמו כולם, לא אכפת לי. " מה הכוונה לא אכפת לך? אני לא יודעת אם עשית את זה בשביל הדולי או לא אבל למה את לא יכולה לחכות כמו כולם? >< אם הסיבה שפתחת את השירשור הזה היא דולי שלך אז בכלל כל השירשור הזה מיותר ולא לעניין...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מסכימה איתך, אבל

השדחם הקודם באמת התפוצץ. פעם אחת זה לא נורא. גם ככה מחר אמור להפתח שדחם חדש..:]

yaeloolik

New member
כן אבל בכל זאת נראה לי לא יפה...

אני הייתי ממש מתעצבנת על כזה דבר. ועוד בעיקר כי מי שפתחה עשתה את זה כדי לשים דולי שלה שזה בכלל מרגיז..:|. אהה ואין צורך לשים
. אני לא קיללתי....
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבזה את צודקת, היא הייתה

צריכה לפתוח את זה כי לדעתה צריך או כי לדעתה השדחם הקודם מפוצץ או משו ולא בגלל שיש לה דולי חדשה והיא נורא רוצה לפרסם. אבל מכיוון שבאמת צריך שדחם חדש אני חושבת שזה בסדר... וה-
כדי שתביני שאני מתכוונת לטוב ולא לרע, או משו

BiDriL

New member
הממ...וגם../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

נאי לא חושבת שאמורים לפתוח שדחם בשבת ובחגP: ועכשיו חג

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifכי

זה לא הוגן כלפי אלו ששומרות שבת(או חג
) וזאת הסיבה שמיכל(טינ') לא פה. פתחו ב*מוצאי שבת* לדעתיD:

BiDriL

New member
אופס../images/Emo12.gif

סליחה לאה>< אני אחליף עכשיו.- הייתי בטוחה שהחלפתי

DaRk ShinES

New member
../images/Emo45.gif

מיכל טינייג'ר דתייה לכן היא לא פה אני מניחה שהיא ציפתה ממיכל שתפתח שעווה וכאלה אבל היא כבר לא ממש פעילה בפורום(בכל אופן זה מה שנראה על גבי פני הפורום יכול להיות שהיא פשוט לא כותבת). בכל אופן שדחם כרגע מיותר מכיוון שהשני עדיין קופץ מילא שעווה או לוח כי הם לא קופצים.

בעקרון את צודקת..

אבל אני חושבת שבכל זאת, מדובר בחופש והמון בנות בבית ומציירות דוליז, בין השאר. אני חושבת שהאדומות חסרות. בנות אדומות יוכלו לעזור לפתור בעיה של חוסר שדח"ם-שעווה-אוף וכו'.

למעלה