תהרגו אותי

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif יוהו!

שלום XD בייס: הופ קפה שמלה רביעית... איך יצא??? פלטה של סשה.. תנו תגובה בונה ותפתחו בגדול

PakoLina

New member
ממש יפה *O*../images/Emo118.gif

לדעתי כדאי לך להבהיא את הגוון הכהה של הצל בשמלה, ולהדריג יותר את הצללה - היא קצת חדה מדיי. חוץ מזה - מדהיםםםם *___*

תגובהבה

בשמלה יש יותר מדי כפלים. באמצע הבטן. צריך לסדר אותם טיפה. ותעשי ת'חוט קצת יותר עבה. הצמיד ברגל עקום וגם נראה לי שהוא קצת מיותר. למה אין נעליים?

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אין נעליים כי..

אני לא יודעת לעשות נעליים ><
ובאיזה אופן צריך לסדר אותם קצת?

2ofir

New member
יפה מאוד:]

בשיער תמשיכי מהגוון הראשון תעשי את הקבוצות קטנות יותר ותוסיפי עוד גוון השמלה ממש טובה, החזה קצת עקום, תמשיכי אותו בצד ימין ותוסיפי עוד גוון שידגיש את הציצי"." אחרי החזה, תבהירי את הגוון הראשון קודם כל, הקבוצות עבות מדי תעשי אותן יותר דקות, א החצאית תעגלי כלפי מעלה ושוב להבהיר גוון ראשון.. אה ותעשי את ההצללה עיגולית יותר:] זהו מקווה שעזרתי:]

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תודה לך ולאופיר!

טוב אחרי שאספתי מלא תגובות אני הולכת לתקן ^^ תודה לכולן

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאי לך

כמה דברים שהפריעו לי שער: כמו שאני שמה לב בזמן החרון יש לך שיטה דיי מסוימת לשער.. יש בה קטע אחד שהוא לא ממש נכון וגורם לשער להראות לא ריאלי. הקבוצות הכההות ארוכות מידי ודקות מידי.. נראה לי אופיר הסבירה את זה טוב יותר ממני וגם בשער הזה חסר לך ברק. בשמלה: בלטה שלי הצבע הראשון לא נועד לקפלים.. הוא נועד להדגשת הקפלים לכן הוא ממש ממש כהה. או שתבהירי אותו או שתשני את ההצללה
גם כדאי להוסיף קלי מתיחה בחזה. המיד ברגל לא מתעגל לד הנכון וזהו הדולי ממש ממש חמודה השתפרת נראה לי!!! יאי לך

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תודה לך!! ../images/Emo25.gif

אמ.. אני שונאת את השיטה הזאת (לשיער) אני פשוט עושה אותה שאין לי כח >< אחותי עזרה לי מאד.. והשתמשתי בכל בטיוט'ים של הגמדות (XD) אז עכשיו יוצא לי שיער הרבה יותר טוב >< ותודה על התגובה

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תודה לך ולסשה ../images/Emo25.gif

יאי אורמים לי בזמן האחרון שאני השתפרתי מאד (וגם מגיבים לי המון
)

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo13.gifיפה מאוד!

אמממ תג"ב קצרה^^ בשיער- הצורה מקסימה וגם ההצללה, את אני מציעה לך להפריד את הברק בקבוצות עם שני גוונים ולעשות את הברק דק יותר. מוקף בירוק פקאצה. בשמלה- כדאי לך לפזר את הגוונים יותר ולעשות קפלים פתוחים. כמו כן יש כמה מיותר. תבהירי את הגוון האחרון בפלטה. הכנתי לך מיני מדריך^^ חוצמזה, הצלילי על. זהו, דולי יפה מאוד! השתפרת כל כך!

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo122.gif

מצטערת.. הייתי פשלה במדריכון.

ש ר ו נ ע

New member
דולי משותפת של אופיר שלי ושל אלאור

אלאור-שיער אני-חולצה אופיר-מכנס ביייס של קרן

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif שרון!!! דברי איתי

בבקשה מה את רוצה שאני יעשה כדי שתשלימי איתי?? לא ידעתי שאסור לגלות!!

תגובה

הכתפיות לא מוצללות. הצמיד גם לא מוצלל. מה זה הדבר הזה במכנסיים שמוצלל אבל אין קו מתאר וכלום? תעשו כמה פיקסלים שיוציאים מהמכסיים לנעליים. פוני לשער מאוד יוסיף.

למעלה