תהנו... http://video.google.com/videoplay?docid=4670730062708691587
D DEATHRUCTION New member 19/7/06 #1 תהנו... http://video.google.com/videoplay?docid=4670730062708691587
R Red Is The New Black New member 20/7/06 #5 כשאני רואה דברים כאלה בא לי לרות... לעצמי בראש! אבל תאכלס...ההופעה הראשונה שלי הייתה גם עם השיר הזה...זה בטח נשמע אותו דבר..
כשאני רואה דברים כאלה בא לי לרות... לעצמי בראש! אבל תאכלס...ההופעה הראשונה שלי הייתה גם עם השיר הזה...זה בטח נשמע אותו דבר..
R RuNoOsH New member 20/7/06 #8 ../images/Emo42.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif וואו, זה מהדברים האלה שזה פשוט לא נעים להסתכל כי זה יותר מדי מביך... חחחח איך היא מורידה את החולצנ שלה "במגניבות" בהתחלה..
../images/Emo42.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif וואו, זה מהדברים האלה שזה פשוט לא נעים להסתכל כי זה יותר מדי מביך... חחחח איך היא מורידה את החולצנ שלה "במגניבות" בהתחלה..
J J92 New member 20/7/06 #9 ../images/Emo54.gifאיך היא.. "צרוחת בזועתיות" במהלך כל השיר!!!!!!!!!!!11 שתקי אבלה! ראר. אם הייתי יושבת בקהל הייתי צוחקת בקול ויוצאת מהאולם ^.^
../images/Emo54.gifאיך היא.. "צרוחת בזועתיות" במהלך כל השיר!!!!!!!!!!!11 שתקי אבלה! ראר. אם הייתי יושבת בקהל הייתי צוחקת בקול ויוצאת מהאולם ^.^
א אלין השרוטה New member 20/7/06 #10 פאק היא פסיכית!!! איך היא צרחה,ואיי היא הרגה אותי !!! ואיך החולצה כזה נתקעה לה ביד, כשהיא רצתה לזרוק אותה חחחחחחחחחחחחחחח.. ואיי אם הייתי שם הייתי נשפכת מצחוק על הריצפה..
פאק היא פסיכית!!! איך היא צרחה,ואיי היא הרגה אותי !!! ואיך החולצה כזה נתקעה לה ביד, כשהיא רצתה לזרוק אותה חחחחחחחחחחחחחחח.. ואיי אם הייתי שם הייתי נשפכת מצחוק על הריצפה..
G grapefruit New member 20/7/06 #12 ../images/Emo90.gif../images/Emo175.gifטחחח. "שיואו, אני כזאת פוזרית עם מכנס מגניב, תזיינו אותי בתחת!" ראיתי את זה כשאכלתי וכמעט נחנקתי. אפילו אני שרה יותר טוב ממנה. באמא'שלי.
../images/Emo90.gif../images/Emo175.gifטחחח. "שיואו, אני כזאת פוזרית עם מכנס מגניב, תזיינו אותי בתחת!" ראיתי את זה כשאכלתי וכמעט נחנקתי. אפילו אני שרה יותר טוב ממנה. באמא'שלי.
א אסתריקהההה New member 20/7/06 #13 וואט דה פאק../images/Emo5.gif הסגנון הופעה שלה זה משהו בין ראפ מטאל לבריטני והסולו גיטרה היה כזה גרוע, שילמד לנגן לפני שהוא מופיע...
וואט דה פאק../images/Emo5.gif הסגנון הופעה שלה זה משהו בין ראפ מטאל לבריטני והסולו גיטרה היה כזה גרוע, שילמד לנגן לפני שהוא מופיע...
P PsycHo GirL oO New member 20/7/06 #14 חהחהחה XDXD אבוי... אם הייתי שם הייתי זורקת עליה עגבניות,תפוחים,שזיפים,אבטיחים..:S חח מסכנה ... אבל היא עושה את עצמה מפגרת או שהיא באמת?
חהחהחה XDXD אבוי... אם הייתי שם הייתי זורקת עליה עגבניות,תפוחים,שזיפים,אבטיחים..:S חח מסכנה ... אבל היא עושה את עצמה מפגרת או שהיא באמת?
S sappy song New member 21/7/06 #17 אני שר את זה יותר טוב... וזה לא מחמאה בשבילה...גם לא ממש בשבילי,אבל שיהיה
T The legendary DuDe New member 21/7/06 #18 הביצים שלי גדולות עכשיו../images/Emo6.gif כמה בטחון זה נותן לי להופעה יאללה..