תהנו :)

תהנו :)

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

חחחח מזה..

שם: נרי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בית יצחק ליד נתניה האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא חשבתי על זה
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אוהד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 4.9 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: יא' מצבך החברתי: טוב מאוד למה את/ה בפורום? זה פורום של אוהדי הפועל גובה: 1.78 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שער: צהוב אוהב אותו? קצת צבע אהוב: אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? העיפו אותי בגלל מישהו מתפוז, זה משתמש של חבר פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ווינר וטוטו. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? ברמן בחוף במכמורת יש פירסינג לא קעקועים? לא אבל אני מתכוון לעשות אובססיות? התמכרויות : לווינר
איזה שפות אתה דובר. עברית, אנגלית, קצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חיים יש פעם אחת האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? קצת האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לשתות ולעשן לפעמים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו : לא יודע מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין אני חושב אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? פנאי וכיף אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא חושב יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש המון דברים..שאני מתחרט שעשיתי ולא עשיתי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? יחסית כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לפעמים על סמים? לפעמים
קורא עיתון? כן מתפלל? הרוב לא הולך לבית כנסת? הרוב לא מדבר עם זרים? כן, גם עובדים זרים
ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? פעם אחת חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אממ לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אני חושב שכן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן אבל שונה בשטן? בערך בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם הבא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך עמוס רוסמן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? רן ביגון מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לפני שאתה עושה משהו תחשוב אם כדאי לך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רן ביגון הכי מעט זמן? רביד הכי מצחיק? אורן ברקן הכי קרוב? רן ביגון הכי מוזר? אורן ברקן הכי חכם? יונתן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? אוהד שצר הזמר הכי טוב? KANE הכי רועש? טיאסטו ויהל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם חברים רחוקים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חברים על מי אתה סומך הכי הרבה? על אף אחד כרגע.. מי מקשיב לבעיות שלך? חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? חברים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של חבר בנווה איתמר האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אממ..איש אחד נאצי מבולגריה שצחקת עליו? רן ביגון שהלכת איתו לקניות? אוהד קורן ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? הדס גל שגרם לך לבכות? ששימח אותך? אורי שלהבי שראית איתו סרט? הדס גל שדיברת איתו בטלפון? יוני שראית? מה אתה לובש כרגע? חולצה טי שירט ומכנסיים ארוכים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד
איזה ספר אתה קורא? שום ספר כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? עכברים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא לא היה לי כח למלא הכל

שלזי1

New member
יאללה

שם: מתן שלזינגר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ת"א האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מיכל אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אייל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 18.12.89 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 25 כיתה:ח מצבך החברתי: טוב למה את/ה בפורום? זה פורום של אוהדי הפועל גובה: 1.57 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: אדום וכחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה כולם קוראים לי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אין ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש פירסינג אין קעקועים? לא אובססיות? הפועל התמכרויות הפועל איזה שפות אתה דובר. עברית אנגלית וקצת צרפתית ציטוט מועדף/ מוטו: אנחנו הפנים למטה ואם הראש למעלה האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכם אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו ילד המוות מה הפחד הגדול ביותר שלך? ש**בי ישלטו בכדורסל לעד אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ההנארה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חלש פיזית מה החוזק הכי גדול שלך? השכל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגודל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? חלקם מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כולם מתים בסוף מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הגודל של ה*** ומה הכי פחות אוהב? הגודל הכללי אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם:פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לחיות עוד פעם יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? תומר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המצב תמיד משתפר מתישהו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עמרי הכי מעט זמן? הכי מצחיק? דרור הכי קרוב? תומר הכי מוזר? איתמר הכי חכם? עומר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נימרוד הכי נחמד? איתמר הזמר הכי טוב? תומר הכי רועש? בר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אסף עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? תומר על מי אתה סומך הכי הרבה? תומר מי מקשיב לבעיות שלך? תומר עם מי אתה רב הכי הרבה? דרור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אסנת האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי איזה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רוני שצחקת עליו? שחר שהלכת איתו לקניות? גלעד ששבר את הלב שלך? רוני שאיכזב אותך? תומר שגרם לך לבכות? ששימח אותך? אבא שלי שראית איתו סרט? אסף בר ותומר שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ב*** איזה ספר אתה קורא? קשה לי ללמוד מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת לאורנג' תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כמו מיליון דולר ושבעים אגורות האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

BinBaR

New member
נורא משעמם לי, אז..

שם: ענבר. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. מיקום: בארץ? אריאל. בבלומפילד? שער 5. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מממ..אין לי שמץ. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נטלי או ספיר.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן! בהקצנות. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי, אבל אנ'לא אהיה, אז זה ממש לא רלוונטי. מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. רווק? כן. אם לא, רוצה להיות? ?! תאריך לידה: 19.9.89 גיל: 14 וחצי. גיל שהיית רוצה להיות: 17. כיתה: ט'. מצבך החברתי: סביר. למה את/ה בפורום? כי זה של הפועל וכי נורא משעמם לי בחיים. גובה: 1.70 בערך. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? לא. צבע שער: שחור. אוהב אותו? לא. צבע אהוב: אדום. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא היה לי משהו אחר. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אריאל [מדי פעם] וכעקרון זהו. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? אין. מה העבודה שלך? לישון
יש פירסינג- לא. קעקועים? לא. אובססיות? אממ..לא עולה. התמכרויות - הפועל, אינטרנט, אוכל ולישון. איזה שפות אתה דובר. עברית. וחלקית- אנגלית וספרדית [ועוד תקעו אותי במצטיינים ערבית..פחחח]. ציטוט מועדף/ מוטו: אין דבר יותר מלבב, מצהוב מייבב. האם אתה חי את הרגע? כן. יש לך סודות? ברור. אתה שונא את עצמך? מאוד. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא. יש לך הרגלים רעים? כן,עדיף לא לפרט פה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? למה שיחמיאו לי? אין על מה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו- למה שיעשו סרט על החיים שלי? הם יותר מדיי תקועים. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישהו קרוב ימות ושהפועל תתפרק. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הפועל. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן. האם אתה פועל בפזיזות? דיי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שונאת בעצמי? ת'מראה. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? להפועל. מה החוזק הכי גדול שלך? שיש לי את הפועל. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ת'מראה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא כ"כ. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? גם וגם, והמון. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? עליות וירידות. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאי אפשר לסמוך על אף אחד חוץ מעצמך. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום. ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? לא יודעת. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סופר דופר סומוס.
[אני מבינה ת'צמי]. האם אתה: מעשן? לא, בעעע.. על סמים? חחח קורא עיתון? כן מתפלל? מן הסתם, אבל לא בבית כנסת. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים [תלוי מי] נוהג? הלוואי [עוד לא בגיל המתאים] אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן [לא בהכרח פיזית] יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? טונה? היית מאוהב? כן היית על סמים? שאלתם כבר, לא? לא הייתי על סמים. שחית בעירום? בטוח..כשהייתי קטנה היה לך מקרה חירום רפואי? כן [בחופש הגדול האחרון..כמעט מתתי, זה מה שאמרו לי לפחות הרופאים] עברת ניתוח? כן, 2, כשהייתי קטנה ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן [מה אני אעשה, הייתי חייבת להתפרק על אוהד מכבי.. 3 דרבים להפסיד להם זה יותר מדיי בשבילי] התחילו איתך? מכות?? היית על במה?. כן [אם מסיבת סופשנה של כיתה ו' נחשבת..אך,מסכן הקהל..] ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא [רק לשלום] בגדו בך? כן [חברה..] היה לך חלום שהתגשם? כן [דרבי שנה שעברה 3-1 והמשחק מול צ'לסי, מילאן, פארמה ולוקומוטיב] עברת על החוק? התפלחות להופעות נחשב? פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן [מי לא הרג נמלים בחייו?!..] הרגת חיה בכוונה? ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן [בטעות] גנבת משהו? מסטיקים? היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא יודעת בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן [יש לי כמה כאלה שמלמדות ערבית, מתמטיקה, אנגלית..] האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן [למרות שזכיתי לראות את זה רק פעם אחת] באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מממ.. בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא..זה כוח עליון לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נרקבים בארון יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע מי החבר הכי טוב שלך - נטלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? סיון בת דודה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אמממ ידיד שלי, לברוח אליו לחמישי שישי שבת כדי שההורים שלי יבינו שזאת רק ההתחלה..אבל אז העניינים התחילו להסתדר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחח לא חשוב מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נטלי הכי מעט זמן? רון הכי מצחיק? רון הכי קרוב? נטלי ורון הכי מוזר? בת דודה שלי מור הכי חכם? אמממ נטלי נראה לי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רון הכי נחמד? רון הזמר הכי טוב? לא יודעת הכי רועש? רמשטיין המקצין.. איך אוהבים ת'שירים שלו, זה גועל נפש. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נטלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נטלי על מי אתה סומך הכי הרבה? עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? רון עם מי אתה רב הכי הרבה? אממ לא עולה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן..לצערי בבית של מי היית אחרון? נטלי האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? גם האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שארפ שהכניס שלשה והעלה את מכבי הזונות לפיינל פור שצחקת עליו? פאקצה שראינו לפני הופעה שהלכת איתו לקניות? אמא =\ ששבר את הלב שלך? לא חשוב שאיכזב אותך? אבא שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? נטלי שראית איתו סרט? נטלי שדיברת איתו בטלפון? נטלי שראית? נטלי מה אתה לובש כרגע? סתם..בלעכס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכלום..אמאל'ה [אני נוגעת במקלדת] איזה ספר אתה קורא? לא אוהבת לקרוא מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם ציור של אנשים מכוערים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שחיי תקועים והוריי הורסים אותם האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

למעלה