תהנו ...

B o n e r

New member
תהנו ... ../images/Emo203.gif

הרגשתי לבד. כשלא היית , ליבי פעם בקרבי, הדי רגשות במרחב ריק .. בשקט הגדול הקשבתי לנשימתי. באזני, הד פסיעות נשמע וסביב, רק שאון מחשבות .. עכשיו את כאן. נשימתי שזורה בהבל פיך, צעדייך לצידי .. הגעת אליי. רגש ברגש נמהל, הלמות לבי, לליבך קול שני ..

B o n e r

New member
באותה מידה ... ../images/Emo203.gif

כיף לי ואני אוהב לכתוב ... אבל יאללה כבר, שתגיע, יש לי כל כך הרבה לומר ולתת לה !

Cגלית

New member
כשהיא תגיע

תוצף בכל כך הרבה עונג, שההמתנה תעלם. שווה לצפות

אהבתי

יש משהו נעים ותם בכתיבה שלך שעושה לי לשנות זוית מול המסך.. היא בדרך או שהיא ממש ממש ליד, כל כך קרוב שאתה לא מצליח לראות..

B o n e r

New member
יש בתגובה שלך...../images/Emo203.gif

סוג של רוך וכל טוב, סוג של רוגע, של איכות לא מוסברת- שעושה לי להרגיש בנוח עם זה ששיתפתי את הפורום בקצת כתיבה .

כבר אמרתי פעם...

ואחזור שוב.... כשאני קוראת אותך, אני נמסה לתוך המילים שיוצאות מפיך, או יותר נכון לתוך מסך המחשב.... ממש נכנסת לתוך הכתיבה שלך...ופשוט אין מילים בפי... נ.ב יפה לך אדום, מקווה שזה לא מהבושה...

B o n e r

New member
ככה אני בדיוק ../images/Emo203.gif

כשאני כותב, או כשאני קורא שירה . אין בושה במחוזותיי, ישנה קורט ביישנות. והנה משהו בשבילך ... ---------------------------------------------------- יוגב על רגבי גופך איכר על אדמתך. כורם בין גפנייך, בלאט אדע את אשכולך. נחל על חלוקייך, אזרום אל ימך. גומע את מרחבייך, אביט אל אופקך. אנוע בין שדותייך, עורג תומתך. אתור משעולייך, את גופך המתולם – תלמים תלמים .

וואוווווווווווווו : -0

החולמת אני או דמיוני השתגע, האם אותך אחזתי בלילה ? האם נשפתי אל עורך החם? האם ידיי אחזו בגופך ? האם הרעדת את מיתריי ? האם טעית בין שביליי ? הזרעת בי זרעי אהבה, טיפין טיפין כל לילה נסער... והאם זה אתה שנכנס אל גני וקוטף הפירות שהבשילו בי.... BONER אני מאוהבת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

B o n e r

New member
מאוהבת...../images/Emo203.gif

ניצוץ קטן שלך, נפל בשדה קוצים שלי - הבעיר לילה של אהבה ... <כיף לו , לזה שאת מאוהבת בו>

וכי למה...

שדה קוצים ??? הרי מילות פיך גורמות לשערותיי לסמור... והרי אם כך הדבר הרי אתה הכל מלבד זה הדבר.... <יש לי כמה אהובים, אבל תמיד יש מקום לעוד >

B o n e r

New member
שדה קוצים כי ../images/Emo203.gif

גם באדמה הכי פוריה, כשלא אוהבים אותה והיא לא מטופחת, צומח שדה קוצים עליה. ככה אני, שדה קוצים - אבל מתחת משתרעת חלקת אדמה פוריה ודשנה, שרק מחכה ליד מטפלת, יד אוהבת ... <קוצים רבים על גבעולו של ורד אדום מדם>

למעלה