תהנו! סתם לכיף...
B bflygirl New member 18/11/03 #7 חיחיחיחי מוכנה שתבוא לצלם אותי ואני יעשה בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וכולם ישקשקו חיחיחיח ישקשקו כי קר קצת....
חיחיחיחי מוכנה שתבוא לצלם אותי ואני יעשה בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וכולם ישקשקו חיחיחיח ישקשקו כי קר קצת....
V VAMPhantom New member 18/11/03 #9 למה לשקשק?! מאמין שלא כל-כך קרררררררר , לא צודק? אגב, אם זה כולל דבר-מה הקשור למראה/תקופה גותית=קנית אותי! בזה הרגע!
למה לשקשק?! מאמין שלא כל-כך קרררררררר , לא צודק? אגב, אם זה כולל דבר-מה הקשור למראה/תקופה גותית=קנית אותי! בזה הרגע!
V VAMPhantom New member 18/11/03 #8 שחקן תפקידים?!../images/Emo6.gif אמרו עלי בעבר, שאני יכול להיות... שחקן מעולה, אך לא...אגב, למה בדיוק הכוונה בענין?
שחקן תפקידים?!../images/Emo6.gif אמרו עלי בעבר, שאני יכול להיות... שחקן מעולה, אך לא...אגב, למה בדיוק הכוונה בענין?
F Flame New member 20/11/03 #10 חחחח ע"פ הפרטים שלך.. כל כך מתאים לך !! ערפדים.. ועוד ועוד! בוא נאמר שהפרטים שלך נורא אופיניים לשחקן תפקידים ..! ממליצה לך בחום לנסות..נדמה לי שתאהב את זה ..חחח
חחחח ע"פ הפרטים שלך.. כל כך מתאים לך !! ערפדים.. ועוד ועוד! בוא נאמר שהפרטים שלך נורא אופיניים לשחקן תפקידים ..! ממליצה לך בחום לנסות..נדמה לי שתאהב את זה ..חחח