תהנו לפני כולם...

dixie chick

New member
תהנו לפני כולם...

התקצירים לכנס פסח(=מה שיופיע בתוכניה) הסלוט הראשון יוצא ב27 לאפריל, בשעה 14:00, בבקשה לשריין את היומנים!!! ותודה רבה לכל מי שעזר לי! סלוט ראשון: 1X00 הפיילוט (Premiere)- ג'ון קרייטון... אסטרונאוט... נשאב דרך חור תולעת... לחלק מרוחק בגלקסיה... אז איך בעצם הכל התחיל? ג'ון קרייטון הוא אסטרונאוט בין ימנו, שמוצא את עצמו במציאות זרה מכל דמיון, נשאב לתוך עולם שעליו אפילו לא חלם. הפיילוט מכניס אותנו ישר לעיניינים, ולכן לא נהרוס כאן את היופי בצפייה בו. מבית היוצר של ג'ים הנסון ("חבובות"), בואו לראות על מה כולם מדברים, אחת מסדרות המדע בדיוני המושקעות והחדשניות ביותר ששודרו אי פעם על המסך הקטן. 1X08 מדען הגנטיקה המטורף (DNA MAD SCIENTIST)- בפרק הזה הקבוצה מתמודדת מול דילמה קשה ואכזרית, כשמדען שחוקר מינים שונים של יצורים, מציע להם עסקה מפוקפקת בתמורה לדבר אותו הם היו רוצים יותר מכל דבר אחר בעולם. כמה רחוק הם יהיו מוכנים ללכת, וכמה הם יהיו מוכנים להקריב כדי להגשים את חלומם? והאם זה באמת החלום? פרק עם אלמנטים אפלים ודרמטיים, שמציג יפה את הדמויות ואת הסדרה. אחד הפרקים המושקעים ביותר בעונה הראשונה מבחינת האפקטים והאנימטרוניקס (ה"בובות"). על ההרצאה: פארסקייפ- 1999-2004 (שודרה בארה"ב בערוץ הכבלים Sci-Fi) אבל מה זה באמת פארסקייפ? על מה מדובר? מי נגד מי? מה עורר את התלהבות המעריצים ברחבי העולם שהתאהבו בלב ובנפש בסדרה הזאת, עד כדי הקמת קמפיין עולמי ברמות שלא נודעו עד אז, להחזרתה למסך (ואומנם הצליחו במשימתם!)? בואו להפגש עם חובבי הסדרה, לראות איתנו את הפרקים, ולהבין מאיפה הכל התחיל, ומה עושה את הסדרה הזאת לכל כך מיוחדת ושונה מכל מה ששודר לפני כן, או אחרי כן, בטלויזיה. על עצמי: חובבת מדע בדיוני מושבעת מגיל שבע בערך (כיום בת 22). ספרים, משחקי תפקידים, וכמובן סדרות טלויזיה: עוד מימי "מסע בין כוכבים" העליזים, דרך "בבילון 5" "באפי" ועוד, וכמובן מעריצה מושבעת של "פארסקייפ" וחברה (גאה!) בקהילת פארסקייפ הקטנה שבארצנו. סלוט שני: 2X09 יצאו מדעתם (Out of their Minds)- פרק בודד (שאינו קשור ישירות לעלילה המתמשכת של הסדרה), שהביא איתו את כמה מהבדיחות הקלאסיות של הסדרה, ונכנס ל"היכל התהילה" כאחד הפרקים המצחיקים ביותר ששודרו. בפרק, במשחק יוצא מן הכלל של הקבוצה, כל אחד מהם מוצא את עצמו בדמות אחרת על הספינה, והבלגן מתחיל... פספוסים (Farscape Bloopers)- אם כבר מצחיק, אז עד הסוף... והמציאות כמובן תמיד מצחיקה יותר מכל דמיון. בהחלט לא תרצו לפספס את זה!

sprqy

New member
מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אחלה תקצירים! תוכנית מצויינת! אני חייב להגיע השנה..

tab2

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo39.gif|בננהדר. אני בטוח מגיעה

ואני אשכנע את EVE לבוא גם...

eve6

New member
ורטי??????????????

מה יהיה עם הזהויות הבדויות שלך?
ברור שאני באה...אני כבר שם! אבל לא הבנתי...במסגרת מה זה בדיוק? ואם צריך עוד חומר (DVD וכו), אני מוכנה לעזור. אגב, מותר לצלם? אני יכולה להביא מצלמת וידאו, ננציח את הארוע החגיגי. ואחלה פרקים - מחמאותיי למי שבחר!!
אז מי מארגן? (ואיפה הייתי כשדברו על זה קודם?)

dixie chick

New member
באמת מי? סתם!

אני!!! אפשר לצלם לפי דעתי, אני אבל רוצה 80% מהרווחים
חוצמיזה הכנסת עגבניות אסורה, ראו הוזהרתם

eve6

New member
אוקיי, מארגנת - אז ככה

אני לעולם לא משחיתה את עגבניותיי לשווא. עגבניה אצלי גומרת רק בצלחת
וכל המיליונים שיעשה הסרט יחולקו בצורה הוגנת, ברור מאליו. כולל קרדיטים על כל פרסי האוסקר, גולדן גלובז וההוגו שנקבל. וברצינות... אפשר לקבל עוד פרטים כמו למשל, איפה זה מתקיים? ואגב, אולי נארגן איזו הזמנה יפה (דף אינטרנט) שאפשר יהיה לשלוח לאנשים במייל (יענו, דואר זבל ידידותי). אני יכולה לדאוג לנושא העיצוב, וגם יש לי איפה לאחסן אותה. אני רק צריכה את כל הפרטים המדוייקים. ואולי אפילו נחלק פליירים, אבל זה ידרוש סוג מסויים של איסוף כסף, כי נייר והדפסה זה יקר (אלא אם נגייס ספונסר - כמו למשל הירקן השכונתי אפרופו עגבניות
)

dixie chick

New member
תשובות

זה יהיה בסינימטק. ברגע שתצא התוכניה (במהרה בימינו) של כל הכנס, אני כמובן אפרסם לכם את הלינק.

eve6

New member
תודה, נשמח

WHEEEEEEEEE ג'ון וארין על מסך ענק
הבנתי שמחפשים מתנדבים. אני עוד מתלבטת - יש לי מלא חוברות סטאר טרק למכור (לא שלי), אני ממש לא יודעת לכמה חלקים לחלק את עצמי...

נהדר!

OT OF THEIR MINDS הוא אחד הפרקים האהובים עלי בכל הזמנים
זה יהיה בכנס "עולמות", כן? אני בטח אבכה מרוב אושר - לראות את רייג'ל, ג'ון וארין אהוביי על מסך ענק! באיזה תאריך ושעה הסלוט השני? ויודעים כבר מה יהיו מחירי הכניסה להקרנות?

dixie chick

New member
אני זאת שמעבירה את זה

כמו שכתוב בדיוק כמה הודעות שם למעלה אבל אני לא בטוחה שמוצא חן בעיני ה"או משהו" הזה שלך גבירתי... אם את מפקפקת בדברי את רשאית להתעלם מהם...

למה הגישה האגרסיבית?../images/Emo10.gif

שאלתי בכנות ובלי כוונה רעה. אם הייתי יודעת לא הייתי שואלת. אין לי מושג מי ומה כרוך בכנס ורציתי לדעת מהו תפקידך אם בכלל. אבל הי, לא מוצא חן בעיניך על תעני.

sysiphus

New member
ראוי לציון...

אין מדובר בפרסום רשמי של עולמות, לוח הזמנים אינו מוכן עדיין, לא כל שכן התוכניה. כשיהיה פרסום של הימים והשעות המדויקים והנכונים זה יהיה באתר הכנס שיפורסם בהקדם.

למעלה