תהנו וזהו

תהנו וזהו

אני רוצה להגיד משהו לכל הסקייטרים אין לכם מה לנסות יותר מידי בארץ לא תצאו כלום בסקייט כל אלה שמקום ראשון וזה בחול לא שווים כלום אני נוסע במרום נווה לפעמים בגולדה סתם צחוקים כל היום לומדים ומלמדים מלא אתגרים כל יום משהו חדש ואני נהנה מזה אני לא בונה על זה כלום סעו תהנו אם אתם לא טובים שימו זין כל עוד אתם נהנים אין אף אחד שיצחק מימכם ואל תיסעו עייפים זה הכי חשוב זה גורם לשינרים עצבניים וקחו הכל בקלות ולמי שיש ספונסר מזל טוב אין מה להיתלהב מזה ביכלל זה קל בטירוף להשיג ספונסר ובהצלחה לכולם מי שרוצה להוסיף לי מילה שיחפש אותי באי סי 228736440 ממליץ לדבר יפה

master pedo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אתה מזיין את המוח?? מה אתה מבין בכלל? ואם זה כזה קל יש לך ספונסר בכלל??? אתה מקבל קומפלטים על ימין ועל שמאל?? לא אז תפסיק לכתוב שטויות ולך תהנה לך בספוטים שלך במרום נווה! גיי

shiker

New member
סקייט ניסו - יצאת פדו לגמרי

בואנה סתום.. ככה אולי ישארו לך חברים

kishkashta5

New member
יא דפוק יש שמה לדג'ים שחורים

כאלה מושלמיםםםםם מעל 10 נראה לי..לשתים הצדדים..הבעיה שיש מים באמצע כי זה מזרקה

t e n t a

New member
אממ

ואביעד אם אתה לא זוכר אז אני יזכיר לך שהבאתי את ה9 האלה בטיילסלייד אז אתה לא היחידי, מצטער. וגם ברק קפץ אותם לפנייך

kbncba

New member
יא מעפאן מדברים על הלאדג של

השיש השחור חחחח לא על הגרנוליט גובה אצבע :(

t e n t a

New member
אהההה השיש השחור קצת קשה חחח

אל תשכח שלא נסעתי שנתיים... הלאג חמוד אחי ואללה סחטיין ודיברתי היום עם ברק אפילו יש מצב שהוא חוזר אם ברק יחזור הוא יביא גם את הלאג הזה בקלות ותתקשר מדיי פעם יזבל תבוא לפה תבוא אני וברק נקפוץ את זה ואני מזמין פה את כל הפרום לבוא לראות ברק ואני אחרי שנתיים שלא נגענו בסקייט נבוא ונעשה את זה מכה ראשונה אתה מוזמן

ביצים אה

כל אלה שמלכלכים בואו למרוום אני שם כל יום אני יראה לכם מזה סקייטר וכן יש לי ספונסר ואני לא רואה אף אחד וגם את הספונסר שלי אני לא רואה ממטר ומי שלא מדבר יפה יכול למצוץ לי ואני יזיין אותו בסקייט במכות במה שבא לו ביום שתידעו עם מי אתם מדברים למי שיש ביצים שידבר איתי באי סי פלצנים כולכם

WeisS jru

New member
בונא יא מתחאאאאאאאאנגל!

בוא סקט! אני מזיין אותך! אני עושה לך טריקים שלא חשבת שהם קיימים אני פריק תיזהר! סתם אבל אתה חושרמוטה מתחנגל תבוא לירושלים נראה מי אתה יא מתחאאאאנגל! אה ואתה באמת מתחאאאאאאנגל!

kbncba

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה מעוז

טל ניב

New member
סקייט ניסו

אני לא יודע מי אתה אבל אני גם לא יודע מי אתה חושב שאתה... מדבר ככה אני לא מבין... יש לך מושג לכמה אנשים הורדת את החשק לסוע יענו תראה עכשיו לדוגמא ילד שהתחיל לסוע לא מבין עדיין מזה סקייט וכאלה קורא את ההודעה שלך ואומר וואי אשכרה לא יצא לי מזה כלום עדיף לשחק כדורגל או משהו קיצר מחשבות כאלה תשמור לעצמך

למעלה