תהנו בלי חשבון

תהנו בלי חשבון

כשאתם קמים בבוקר ובא לכם לצחוק אל השמש הצהובה כשאתם בלילה עם איש או אישה אהובה ובא לכם לצעוק מרוב עונג כשאתם בחוף הים מתפעלים מקצף הגלים ומתענגים על הבריזה כשאתם מתענגים על מנה של אוכל משובח במסעדה טובה כשאתם שומעים מוזיקה נעימה בעיניים עצומות כשאתם קוראים ספר טוב תהנו בלי חשבון ואל תחשבו על המחר או על עוד רגע כי אחרת מרוב מחשבות הרגע יברח...

יערית

New member
מזל שקראתי אותך....:)

כי עד עכשיו ל הבנתי למה אני גונחת כאשר אני אם בן זוגי... לא הבנתי למה אני מתפעלת מקצף הגלים, לא הבנתי מה זה הגוש הצהוב בשמיים, וממש לא הבנתי מה זה הרגליים שיש לי על הצלחת... טוב אז לא חושבת יותר... אני יהנהההההההההה בוקר טוב גם לך יערית.

יערית

New member
רק מעטים קוראים לי יעריתוש

רק אלו שמכירים אותי...ממממ.מעניין..... אז זה גם בשבילך מלקה שלי.. יערית

יער(יתוש)

משחר ההיסטוריה השתייכתי למיעוט שעורר עליו את זעם ההמון...:) אתי. יחידת סגולה. (דרך אגב, רק אצלי שתי התמונות הנ``ל לא נפתחות?)

יערית

New member
התמונות

שלך נפתחת(מה עוד??) שלי לא(לא מתפלאה..מצבי מעורער ביותר) אז אנסה שוב.. והאם אני יחידת סגולה אמרת? היית רוצה ..אני מהמשובחות:) יערית

שרון-ב-

New member
כל הכבוד לך פשוט !!

עכשיו ספר לי איך הגעת למסקנה ?? שרון, חייבת לדעת את הדרך, המטרה לא תמיד חשובה

אז ככה

החיים קצרים! נכון? מה שקצר נגמר מהר? נכון? זה לא כיף להיות עם מישהו שגומר מהר? אני צודק? אם אני צודק אז אני לא טועה נכון? גם מליארד סינים לא טועים נכון? מליארד זה המון, מסכימה? אם את מסכימה אז את עושה כן עם הראש? אם הראש על הכתפיים אז סימן שאת יכולה להשתמש בו? את משתמשת בסבון עם קרם גוף? קרם גוף זה חלק מאוד, לא? אפשר להנות מחלק מהדברים בחיים? (למשל מגוף חלק...) אם ככה אז עדיף להתרכז במה שנהנים ממנו לא? אם מתרכזים המצח מתקמט? גם הסדין מתקמט במצבים שונים... המצב הזה שבו יש ממה להנות הוא הכי טוב... מ.ש.ל.

אילה.

New member
אוף איש

עזוב אותך משטויות... מה סינים ומה קרם גוף... הכי חשוב, לקמט סדינים... אתה בא? :) אילה לא מגהצת לעולם

שרון-ב-

New member
אז ככה איש פשוטי !

I`M SPEECHLESS כל נאום אחר יהיה ארוך מדי ודברים ארוכים מדי כייפים לא ? אז להאריך בדברים או לקצר ? שרון קצרת נשימה, קצרת רוח, קצרת רואי, קצרת מיני.

יערית

New member
כמה קצרה בכל

אך לשונך ארוכה מאודדדדדדד יערית בפרידה כואבת... לילה טוב

למעלה