תהליך תרומת ביצית

liron351

New member
תהליך תרומת ביצית

היי בנות,

אני ממש חדשה בעניין. הולכת לכיוון תרומת ביצית, לא רוצה לבזבז זמן יותר.. ולא בטוח שרוצה לעשות זאת דרך הרופא האחרון (איתי בר חווה)... מאוכזבת מהיחס והשרות למרות ששפכתי שם המון כסף...
אז אשמח לקבל מידע והמלצות/ דיס המלצות היכן לעשות ואצל איזה רופא , ומה האפשרויות, כמה זה עולה

אודה לתשובתכן

kobi932

New member
היי

יש כמה חברות טובות שמתעסקות בתחום וזה גם תלוי במסלול שאת רוצה יש מסלולים של מספר ביציות בודד ויש גם אפשרות של כול הביציות של התורמת מאותו שאיבה אם את רוצה מסלול פתוח (שרואים את התורמת בתמונה ) זה מעלה את המחיר יש אפשרות בארץ יש אפשרות בחו''ל בנוגע למחירים מעודכנים את יכולה לראות כמה שורות מתחת לסטטוס שאת פתחת כתוב שם טבלאת מחירים עדכנית עכשיו ברשותך אם אפשר לשאול למה את לא מרוצה מאיפה שהיית עד עכשיו ? עברת כבר תרומה אחת ? נשארו לך שם עוברים מוקפאים ?

liron351

New member
בת 45

אני במרץ הייתי בת 45. מאוד פוריה.עשיתי אצל בר חווה טיפול אחד .שאב 24 ביציות.הוקפאו 4 עוברים. הוחזרו ולא נכנסתי להריון. הקופה לא מממנת

kobi932

New member
ברשותך כמה שאלות

למה הקופה לא מממנת ? ושאר ה20 ביציות מה עלה בגורלם ? לא הצליחו להפרות אותם ? עשית את כול הבדיקות שצריך ? במרפאה שאת נמצאת בה עכשיו על איזה בדיקות המליצו לך לעשות ? אני רוצה ברשותך להבין נכון הטיפול שעשית במרפאה הנוכחית היה מביציות שלך ?

liron351

New member
תהליך תרומת ביצית

מהביציות שלי. עשיתי את כל הבדיקות כולל הסטרוסקפיה.העוברים לא שרדו הקופה לא מממנת אחרי גיל 45.
עשיתי בשנה האחרונה 4 הפריות חוץ גופית . בראשונה נכנסתי להריון ולא היה דופק עובר. בשניה הריון כימי.בשלישית לא היה שק חלמון. ברביעי הגעתי לבר חווה. הקפיא 4 עוברים 2 שרדו ו2 החזירו ולא היה הריון

kobi932

New member
המשך

בגדול את יודעת איזה מסלול בתרומת ביצית את רוצה ? יש כאלה שמכוונים לילד אחד ויש כאלו שמכוונים ליותר מילד אחד תלוי מה השאיפות והרצונות שלך בתא המשפחתי את גם צריכה להחליט איפה את רוצה לעבור את כול התהליך בארץ או בחו"ל ? את רוצה תרומה פתוחה שבא את בוחרת את התורמת לפי תמונה ? או שאת רוצה תורמת אנונימית לגמרה ? יש גם מסלולים בארץ של תורמות יהודיות ישראליות החיסרון שלהם שהזמן המתנה ארוך מאוד אשמח להמשיך ולסייע לך ולכוון אותך אם יש לך עוד שאלות

ברוכה הבאה
אם תרדי מספר פוסטים מתחת תראי את הנסיון שלי לחדש את קובץ קו המשווה שמאגד את המידע על המסלולים השונים, שם תוכלי לקבל מידע (חלקו עדכני וחלקו לא)
בגדול יש לך מספר אפשרויות:
1. תרומה מתורמת ישראלית, זול יותר מאחר ומסובסד על ידי משרד הבריאות, התורים ארוכים מאחר והביקוש גדול מההיצע
2. תרומה מתורמת מחו"ל כשיש לך כל מיני אופציות:
תורמת עם תמונה
תורמת אנונימית
תורמת עם מידע רב עליה (בדר"כ אם תבחרי במשהו עצמאי בארה"ב או ספרד אך המחירים הרבה יותר יקרים)
יש חברות שמביאות את העוברים לארץ טריים (מנור ופרופ' בידר), כאלה שמביאות עוברים מוקפאים לארץ(MOMS PROJECT ואימהית)
ויש חברות שעושות את התהליך בחו"ל (מסלול הדסה שעושה זאת בצ'כיה ועוד מספר שעושים זאת באוקראינה)
המסלולים הפופולאריים מביאים עוברים מאוקראינה לארץ
לעומת תחום הפוריות חשוב בתרומת ביצית לבחור את המסלול ואז לבחור את הרופא, כשלכל מסלול יש את הרופאים שעובדים איתו
איילת

אני ממליצה על פרופסור וייסמן

קשוב, נעים, מיומן בתרומות ביצית והתקשורת ישירה מולו ללא תיווך של מזכירות.

למעלה