תהליך רוחני

• פותח הנושא Vguru
  • פורסם בתאריך

alissa

New member
בהתחלה יש מהומה

אחר כך תדהמה ושואלת: "על שום מה"? ואין דבר מלבד שממה והתשובות, בין השאלות הן,בדממה.

alissa

New member
את החיבוק לקחתי

ובג'וק התבוננתי. לא הצלחתי.. אז ריססתי.

מוטי ש

New member
העולם הזה מצחיק

אין לך מושג כמה הצחיק אותי לראות אותך מכנה את דרול בשם דרוליק אבל דעי לך ,ששיחררת את עצמך בעניין הזה ובגדול מהבבושקה הזאת שבתוך כל אחד ואחת מאיתנו,שכל הזמן מנסה לאתר אנשים מסוכנים ולסמן אותם,מדמיינת לגביהם דמיונות ומשערת השערות,על סמך נתונים מאוד מצומצמים לגביהם ובהקשר מאוד נקודתי:) האדם הכי קפריזי ומסוכן בארץ הפלאות,מלכה לב אדום,אף היא,כשבוחנים את זה קצת יותר לעומק,לא הייתה מסוכנת בכלל.היה לה אפילו הגיון מסוים.היא ראתה סביבה בבושקות בכל מקום ובאופיה לא הצליחה למצוא כל ברירה אחרת להילחם בהן.לא שהאסטרטגיה שלה היא הכי טובה,אבל לפחות היא ניסתה.:) הכי טובה,כך נראה לי,היא האסטרטגיה של החתול.החיוך.:)

alissa

New member
../images/Emo108.gif צ'ייסר כך נקרא החתול

והוא ממזרון בצורה בלתי רגילה. עם זאת אליס לומדת ממנו המון. במיוחד בשבילך דו שיח בין אליס ובין הדוכס בעליו של החתול. I didn't know that Cheshire cats always grinned; in fact, I didn't know that cats could grin.they all can said the Duchess;And most of 'em do. I don't know of any that do,' Alice said very politely, You don't know much,' said the Duchess; `and that's a fact
באשר לדרול, נו בוודאי... הרי מכל מסוכניי השכלתי

מוטי ש

New member
יש גם את החתול גארפילד :)

החתול שהצליח להתגבר על העצלות של עצמו ולפרוץ אל העולם הגדול תוך שהוא מתגבר על פחדיו הרבים..:) אבל הייתה לו מטרה,הוא נלחם למען חברים,למען ערכים אמיתיים,אידיאלים לא עניינו אותו בכלל,הוא לא היה מוותר על הלזניה שלו למענם:) מסקנה,לא צריך לעולם לדעת הרבה ובלתי אפשרי לדעת הכל,אבל כל אחד ידע את מה שדרוש לו להשלים את מטרותיו האמיתיות,אם ידע היטב מיהו,לפחות את זה. :)

מוטי ש

New member
אל דאגה

זה לא שהשתלטתי לך על השעות החשובות באישון הליל ובשחרית הבוקר.את השעות הללו אני משאיר לך..:) בסך הכל רציתי לבדוק אמונה ישנה, שיש לי בראש ואין לי מושג מאיפה היא נכנסה לי לשם ולראות האם באמת "השעה החשוכה ביותר היא לפנות עלות השחר".

מוטי ש

New member
מה רע להיות פולני?

אתה מתגבר מהר על האגו,כי תמיד צוחקים עליך אחרון מבלי שתצטרך להתרגש מהעניין ולהעמיד פני נעלב...:)

למעלה