תהליך מחשבה מלא.

ItSnowsDownHere

New member
אני בבעייה קטנה ...

אני רוצה להחליף את הכינוי בתפוז אבל אני לא יודע למה .... אז אם יש לכם הצעות טובות - שרשרו נא
תודה

OpticalIllusion

New member
נדב יש אפשרות למחוק משתמש ישן?

זה סתם יוצר בילבול, למרות שהחלפתי את הכינוי - כי הפרטים נשארו זהים ...

Ez sLeeP

New member
חבל שלא שלחת לי את השאלה הזו במסר,

זה סתם בזבוז של מקום בפורום. אבל אני אענה, כי כולי אדיב היום!
לא, אין אפשרות למחוק משתמש ישן. כך תפוז החליטו, וכך יהיה, כמסתבר. עובדה זו לא צריכה להפריע לך בהתנהלותך. פשוט תרשמי בכינוי החדש, ותעזבי את הישן לאנחות. בנימה חיובית זו, תתחדשי!

OpticalIllusion

New member
אני חושב שאתה עדיין מעכל את הטיול .

|אייקון של נדב מעכל את הטיול לאילת|

OpticalIllusion

New member
חח שיהיה לאנשים מה לשאול... ../images/Emo3.gif

סתם ... זה Optical Illusion פשוט מחובר .... זה היה לבחור את זה בצורה המחוברת או להוסיף כל מיני הערות דביליות לכינוי כמו "היחיד" או "המלך"... מיותר ....

Ez sLeeP

New member
תהליך מחשבה מלא.

אני פשוט אוהב אנשים שמשתפים את כל תהליך המחשבה שלהם בסביבה. ללא שמץ של סרקזם התנשאותי, באמת. וזה לראשונה. זה מעין אקט של סכיזופרניה, ונתינת ביטוי קולי לכל האמביולנטיות הפנימית. מצחיק כזה. זה יוצר בעיה כשזה מתעורר על גבי הפורום ואף בשרשורים נפרדים. כאן תפקידי נכנס לתוקף. אם כן - מקס בשינוי השם. ההחלטה. הבקשה לרעיונות. וההכרזה. הכל בשרשור אחד - חינם, אין כסף.

OpticalIllusion

New member
אני לא חושב שיש פסול בלשתף אנשים

בדברים שאותו אדם עושה .... אחרת על מה נדבר? אני לא כועס שלקחת אותי כדוגמא באותו רגע, באמת שלא, אבל אם תבדוק תראה שהרבה אנשים משתפים את חברי הפורום בדברים שהם עושים .... ד"א, אם רצית יכלת למחוק את ההודעה(/ות) ובזאת היה נגמר הסיפור ...

למעלה