תהליך יצירה...

א77

New member
האם הנך מצפה לרעיונות?

חשבתי שנראה כאן תהליך יצירה מושלם. מסקרן אותי ההמשך

א77

New member
אוקיי.

גם אני עובד כעת על משהו, ואני באמצע העבודה. יצירת אמנות. כתיבת חידושי תורה שלי. שזה מור להיות מושלם וכרוך לפורים. זה צריך להיות משלוח מנות למישהו. ויש לי עוד המון עבודה. ז"א זה מוקלד אצלי, אבל צריך לסדר את זה...

matanpt

New member
אני מנחשת שזה קשור לגלגל המזלות

או שעון, או שנים עשר השבטים. רמז..... וכמובן שנישמח לראות את התהליך. כמו שמבשלים. בהצלחה.

שלב הבא

לאחר האיור חריטת האותיות ומתכוון להוסיף אחת המזלות לפי הרעיון של ענת אבל בשלב לאחר מכן מצטער שאיכות צילום זה לא כל כך ברור

שלב המוגמר

הכנסתי כאן "מזל דגים" מאחור חרוט שקע למנגנון והנה מוצר המוגמר רק מחר אפרסם למי מיועד היצירה, שעדיין לא יודעים והתלבטויות לתוכן החריטה בברכה

matanpt

New member
מחיאות כפיים סוערות בני../images/Emo45.gif

זה מדהים ביופיו, כל הכבוד. ותודה על הקרדיט. בהצלחה וחג פורים שמח ומבדח.

היצירה מיועדת למחותנת..

לפני כמה שבועות קבלתי מכתב מאחות של החתן שעומדים לערוך מסיבת הפתעה ליום הולדתה ה.... כוון שהמחותנת אמנית בפני עצמה כל אחת התבקש להכין יצירה כדי להגיש אלבום יצירות. אני החלטתי לבנות שעון עם תאריך ומזל של אותו חודש. לאחר התייעצות עם הבת והחתן. היום היה אירוע באולם מסויים עם כל בני המשפחה, מרגש מאוד עם מצגות, וקטעים שונים של בני המשפחה. את השעון עדיין לא ראו (לפחות בשלב זה). מזל טוב לבתיה וינוגרד בברכה

א77

New member
שינוי הגוון בין הקובץ האחרון

וזה שלפניו. האם זה אקראי במחשב. או שהעץ עבר צבע... בכל אופן ב'שעה טובה'. סיימת.

הצילום עם הגוון הבהיר

הצילום עם הגוון הבהיר זאת מצלמה אחרת לא איכותית אבדוק אם יש לי צילום במצלמה עם פילם רגיל לאחר פיתוח אסרוק ואציג

יצירת האותיות

את האותיות מציירים על העץ. בעזרת מכונת DREMEL עם תושבת וסכין 0.8 מ"מ חורטים בצורה חופשית על הציורים. תפקיד התושבת ליצור עומק שווה של החריטה בברכה

למעלה