תהליך גישור

ye44

New member
אתה רוצה לאכול את כל ה ../images/Emo212.gif ולהשאיר

אותה שלמה
תחליט מה אתה רוצה ? חור בכיס או למצוא חן בעיניה שלא תרעיל את הילדים נגדך ? ה
ברגליים שלך או שתתן לה וולה או שתתן לעצמך שער עצמי רוצה גט בבקשה תוותרי על מדו"ר קחי 2500 ש"ח לבנות שלום ולא להתראות את לא רוצה ? תראי את הגט בשנת 2030 שתהי בת 50 פלוס לערך לי יש זמן .השעון הביולוגי שלך מתקתק יותר מהר
ביום שתאמר לה "לא "היא תרעיל את הילדים אם תרצה או לא . התסכול מוציא אותן מדעתם
שבוע שבועיים מקסימום חודש היא תרקוד לפי החליל שלך . השאלה כמה אתה חזק ? ותעזוב אותי מקלשאות " שאני לא רוצה לפגוע בבנות שלי " אל תדאג הן יהיו בסדר .אם תרצה או לא ,הן יחוו את הגרושין. אם לא תפנים תשב פה לאחר הגרושין ותתחיל לילל לנו כמה. אתה אומלל , שלא תגיד שלא אמרתי לך
אז תדאג לעצמך קודם כל בכדי שתוכל לדאוג לבנות שלך אח"כ !

הליך גישור

הוא הליך שאם הוא מנוהל נכון (בהחלט תלוי במגשר/ת) ואם שני הצדדים נמצאים במצב שבו ההגיון מדבר (ולא הרגש) - יכול לחסוך משניכם עוגמת נפש רבה והוצאות כספיות מיותרות. ניהול נכון - מצליח להביא את הצדדים להסכם שמקובל על שניהם ולהשאיר אותם בתחושה של שביעות רצון יחסית (בטח יחסית לפסיקה של בימ"ש) ומערכת יחסית סבירה. למשל, מזונות - אם הצדדים הסכימו על זה - זה יהיה בסדר. אם זה יהיה בפסיקה - האם תרגיש שהוא משלם פחות מדי, הוא ירגיש שהוא עשוק וגזול. אבל התנאי הוא המצב הרגשי. להגיע לגישור בנקודה שבה לא מחפשים מזור וסעד לכעס, אובדן וקושי רגשי. מגשר טוב ידע לזהות את המצב הזה ולהגיד לכם אם הליך הגישור מתאים לכם או לא.

משפטי1

New member
רגע לפני

שמעתי כבר על זוג שהיה בדרך החוצה, הלך לעו"ד שחשב עליהם ולא עליו - והפנה אותם ליעוץ - שעזר ושיקם אותם עד היום. הם כמובן מברכים אותו יום יום...

למעלה