תהיתי...

black_magic

New member
תהיתי...

מי הולך לטקס האוסקר בשמע ת"א? ייתכן שני הולכת, ואפילו הסרט שעשיתי עם עוד חברים מתחרה..

black_magic שיחקה בסרט../images/Emo44.gif

יפה ,כל כבוד אני מאחל בהצלחה באוסקר
ואנ אפילו מקנא בה שהתשתפה בסרטים לעומת אני כלומניק

המרחפת

New member
אני....

לא הכנתי סרט, אבל סיפרו לי שהמון סרטים מתחרים.... לפחות תשעה. אם השתתפת בסרט, למה שלא תבואי לטקס? בואי, תראי את הגרביים שלי

LordNor

New member
למרות שלא הכנתי סרט ולא השתתפתי

בשום סרט. אשתדל לבוא למסיבה בשמע ת"א.. למרות שיש פרסים רק לסרטים נבחרים. 9 סרטים מתחרים?? זה ממש הרבה. איך תהיה ההצבעה לסרט המנצח? ע"פ דעת הקהל? או המארגנים?

yaniv_h

New member
השופט הוא גיא פינס ועוד חבריו....

כך אמרו לי.... וכמובן גם הוא בא ל"שמע"...

נערה2003

New member
חה יניב אתה שקרן מלידה..

מה אתה מקשקש? גיא פינס...בעצמך לא בטוח ועוד אומר "אמרו לי"..אל תבייש עצמך. קודם תזיז תחת שלך לברר אח"כ תחשוב לפרסם או לא.. אנחנו לא תמימים. אי זקן ביי

המרחפת

New member
לנערה 2003 וללורדנור

לורדנור- השיפוט הוא על ידי ועדה בשמע, ככל הנראה עוד לפני הטקס. את הפסלון עצמו (מעניין איך הוא יראה השנה.....) יעניק גיא פינס. לנערה, מילא זה שפיקפקת בדבריו של יניב. זה בהחלט מתקבל על הדעת, היות וגם האדם לו הגבת טוען שרק "אמרו לו" והוא אינו בטוח. מכאן ועד לקרוא לו שקרן, כשאת בעצמך לא יודעת את הפרטים? הגזמת. אם לא תתעצלי ותרדי קצת למטה בדף הזה (אפילו לא בדף הקודם! הזה!), תראי הודעה שכתבה black magic תחת הכותרת "שימו לב!!!!!!". היי, תראו, יש הודעה!. מה, יש כאן לינק? בואו נראה מה יש כאן. אווווו, זו הזמנה למסיבה. משמע. היי, מה כתוב כאן בהדגשה, באותיות גדולות ומפוסק בשלושה סימני קריאה??? אה, נכון, פרס האוסקר יוענק על ידי גיא פינס!!!. שקרן הוא עלבון אישי המופנה כלפי אדם. black magic ואני איננו רואות שימוש בשפה כזו בעין טובה, כלל וכלל לא. היות ואת משתמשת בשפה זו דרך קבע, אנו מבקשות ממך (יפה ובנימוס) להפסיק עם זה.

נערה 203

New member
למרחפת....

אני מסכימה איתך שקצת הגזמתי בנוגע מילה "שקרן". אני מאוכזבת ששופטים יהיו על ידי ועד שמע ולא גאי פינס או לפחות יהיו שופטים שומעים. כעת הבנתי ומוכנה להתערב איתך שינצחו תל אביבים. (כמו תמיד)

yaniv_h

New member
לנערה 2003-בסה"כ את קנאית!אבל שיהיה

לא מאמינה , בשביל מה פנית אלי , אל תשאלי אותי , לכי תשאלי "שמע" או משהו אחר שאת מאמינה בו יותר... , בסה"כ זה מה שאני שמעתי..., לא משנה אם זה נכון או לא... , מאיפה אני יודע,כי ממליא זה לא מעניין אותי בכלל מי יהיה שופט או מי יבוא לשמע וכו ותשמרי על פה שלך ,ילדה!

האם

אתה "מאיים" עליה? ןמה הטרנד הזה של "קנאה"? כל מי שאינו מסכים עם "המארגנים", חייב לקנא בהם?

נערה20003

New member
אוקספורד! אתה צודק בהחלט...

אני מכירה יניב כבר הרבה זמן. והוא מסוגל לעבור גבולות.וחוץ מזה אני וחברים שלי מאוכזבים שהשופטים הם מועד שמ"ע..ולא שומעים. שלא יהיה אפליה! יום טוב לך!

לדעתי

New member
זה נכון,משה אביגי אמר שכן גיא פינס

כלומר בעצמו הוא אמר לכולם שגיא פינס הוא שופט... אם המרחפת אומרת שזה לא נכון אלא ועד שמע , אז זה לא שווה !!!! אז למה משה אביגי אמר שגיא פינס הוא שופט וכו... ואת אומרת משהו אחר...

המרחפת

New member
אמרתי

שהשיפוט נעשה ע"י ועדה בשמע. לא אמרתי מיהם השופטים. המנצח? המנצח יהיה הטוב ביותר.

אני לא יודע מה יהיה איתי..

נראה מה הצבא יחליט... יכול להיות שתהיה מסיבה בערב, כך שאני לא בטוח שאהיה באוסקר.

המרחפת

New member
ראיתי היום תמונה שלך

על לוח המודעות בשמע. כזה חיוך רחב... התמונה ממסיבת ט"ו בשבט, אם אני לא טועה. חיוך מאוזן לאוזן, שלא התאפקתי שלא לצחוק.....

אוי לא...

עד כדי כך זה מצחיק? טוב מצד שני, יודעת מה אומרים. "עשיתי לך את היום? יופי, אז את המשימה שלי השלמתי
"

למעלה