תהיתי...

Natalila

New member
טוב אז עכשיו תורי לענות

אני במנטליות די ישראלית
אפילו מאוד... אבל כמובן בבית אני מדברת רוסית, יש לי קצת חברים רוסים. רובם ישראלים. אני תומכת ביבגי בעיניין השכרות והקללות - זה פשוט מגעיל וכל כך לא נחוץ. אני מתה על מלאאא מאכלים רוסים שאני אפילו לא אתחיל לפרט. מוזיקה רוסית אני שומעת רק דרך חדר השינה של אמא ואבא (מהטלויזיה כן
) ובזכות יבגי... סדרות
ספרים
סרטים
כבר מזמן לא.. מצד אחד חבל... מצד שני, אני לא יודעת מה בדיוק הפסדתי אז...

i v g y

New member
ברוכים הבאים למועדון

אולי נפתח אמותה נגד שיכרון וקללות? נשמע לי רעיון טוב בינתיים אנחנו שלושה פה מישהו רוצה להיצטרף? וכן אני מודה - אני קילקלתי את נטלילה וגרמתי לה לשמוע מוזיקה רוסית. מודה באשמה. חחח דרך אגב ממליץ פה על כמה זמרות שאני מת עליהם. Власонём?

DeAth ScrEaM

New member
ניאמ ניאמ...

אני מנחה שאני אחזור על רוב הדברים שכתבו פה לפניי =] החברים שלי רוסיים =] חוץ מידיד אחד =] בבית רק רוסית אני חושבת ברוסית
כל הקטעים שאני כותבת, או לפחות רובם ברוסית... אה.. עם החברים שלי אני מדברת רוב הזמן ברוסית בבית הטלויזיה ברוסית אני חיה בשכונה בה רוב התושבים רוסים הכל.. אני מניחה.. אני מרגישה שאני חיה ברוסיה הקטנה =]

Drunk Bullet

New member
אם את כבר כאן..

איך קוראים לשכונה הצמודה לתחנת הרכבת בלוד? נראית שכונה יחסית חדשה (הבניינים, לפחות, נראים כך).

Drunk Bullet

New member
כן, לבנים עם חלקים כחולים / כתומים

אם זה גני אביב (ואם אני לא טועה, אמרת שאת גרה שם), אז למה את נוסעת באוטובוס ולא ברכבת?

Drunk Bullet

New member
ואגב

שמעתי שיש השנה רק כיתה ט' אחת, עם 40 תלמידים, זה נכון?! יש סיכוי שמחר אני קופץ לבקר בבי"ס (בא לי לראות מה נשאר ממנו), כי אני יוצא מוקדם מהבסיס (אנוכי "זכיתי" להיות מאבטח תורן בטיול לצפון של המחלקה ביום רביעי, בגלל זה נותנים יותר שעות שינה..) ועובר בקרבת הבי"ס..

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחח

לגבי גני אביב, אז כן זאת גני אביב המפורסמת... ואני לא נוסעת ברכבת כי.. המממ.... כשאתה נוסע ברכבת, זה נראה לך ממש קרוב. אבל אם ללכת ברגל, אז זה בערך 20 דקות. אבל גם הללכת ברגל לא נחשב כי צריך ללכת דרך שכונת הרכבת. ומשם אני לא בדיוק אצא חיה =] אז אני נוסעת באוטובוס =] ולגבי הביצפר.. חחחחחחחחחח כן =] יש רק כיתה ט' אחת. אין קומה שלישית. יש 2 כיתות שלומדות בכיתות שפעם היו מעבדות פיזיקה. אהה זה כלכך לא כיף להיות בכיתות המגעילות האלה.. ונחמד =] כולם פתאום החליטו לבקר ^___^

Drunk Bullet

New member
אה, עוד אנשים ביקרו?

ואני חשבתי שאני המסטול היחיד שחוזר לבי"ס כבר בספטמבר

Drunk Bullet

New member
זה כבר הזוי

העיקר הוא תמיד הבריז משיעורים..פתאום אחרי הבי"ס הוא נזכר לבוא. הוא התגייס כבר?

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחחח

אצלו הכל הפוך =] לא... היה לו תאריך גיוס בדצמבר.... ועכשיו דחו לו אותו לפברואר

Drunk Bullet

New member
אז הייתי היום בבי"ס..

והייתה לי הרגשה כאילו שנים לא ביקרתי שם - לא יודע למה, אבל בקושי הכרתי את המקום. בעצם לא רק את המקום, בנסיעה מהבסיס ברכבת, נרדמתי, וכנראה הייתי רדום/מסטול עד כדי כך, שבקושי זיהיתי את המורים..אבל את אתי זיהיתי ישר! בסוף ביקרתי במזכירות (תעודת הבגרות תגיע עוד שנה! WTF?!), עשיתי סיבוב קטן בבי"ס, פגשתי 3-4 מורים, ואחרי ששמתי לב שאני לא מתמצא בכלל במה שנהיה מהבי"ס, נשבר לי והלכתי לאוטובוס..אבל גם שם הכל השתנה! למה לעזאזל 274 כבר לא מגיע לרכבת?? ואיך זה שחיכיתי ל74 חצי שעה, כשפעם הוא היה מגיע כל 10 דק'?

DeAth ScrEaM

New member
רק עוד שנה? ../images/Emo12.gif

טוב......... אההה.. הנדסאים טיפשים. ואני רוצה את המזכירות שלנו בחזרה :( חחחחח ואיך אי אפשר לא לזהות את אתי?
ולגבי האוטובוסים... 274 אף פעם לא הוריד שם... אין לו תחנות הורדה בתל אביב חוץ מעזריאלי והולץ.... ולגבי 74- אינלי מושג מה הבעיה איתו. לא אוהבת אותו :/ אז הבנתי שלא בדיוק התלהבת מהביקור.. הא? =]

Drunk Bullet

New member
לא ממש..

תגידי, עכשיו קיבלתי פלאשבק, זאת היית את ליד התחנת אוטובוס בערך ב13:30? נראה לי שראיתי אותך, אבל הייתי חצי רדום כך שלא הייתי בטוח שזאת את (בעצם לא הייתי בטוח לגבי זהותו של אף אחד, כולל המורים..).

DeAth ScrEaM

New member
יאפ

אוי.... נראה לי שלא בדיוק זיהיתי אותך וחשבתי לעצמי "מי זה?"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופס...

אבא שלי מספר לי על הבורשט

שאמא שלו הייתה עושה לו. הקטע הוא שהוא בכלל פולני והוא רק נולד ברוסיה

AeroSlash

New member
אממממ....

בבית רק רוסית.. כל החברים הקרובים רוסים למעט אחד [והוא גם יודע כמה דברים ברוסית
], אז הרבה עם החברים הקרובים אני מדברת ברוסית. לפעמים שומעת מוזיקה רוסית, קוראת ספרים ברוסית.. אהה ואח שלי גר במוסקווה

למעלה