תהיתי

תהיתי

מה ממוצע הגילאים כאן בפורום? אולי אפשר לעשות סקר כזה, אותי אישית זה מעניין. אני בת 17. אני לא מכורה לסידרה ואני לא מעריצה אף אחת מהדמויות/שחקנים, למען האמת- פיספסתי את שלושת הפרקים הראשונים בעונה (פתאום לורליי ומקס נפרדו. מי שמע? מי ידע?). לדעתי זו סידרה מצחיקה ולמען האמת... אין ממש מבחר, אתם יודעים? וזהו.

LillipooT

New member
ממ...

אני בת 16 (עוד חודשיים)... גם אני לא ממש ממש מכורה לסדרה אבל אני אוהבת אותה :) איזה שנינות... לי.

BeerBozZ

New member
אם...../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif

אני בת 13 וחודשיים.. אני גם לא מכורה לסדרה אבל אני מאד מאד מאד מאד אוהבת אותה.... זאת פשוט סדרה גאונית....@@@

like daa

New member
אני בת............/images/Emo58.gif

14 וחמש חודשים ויומיים!!!

Dawson girl

New member
תגובה

היי מה המצב? אני בת 15 וקצת. אני ממש אוהבת את הסדרה וחושבת שמאז שהתחילה העונה השניה- היא יותר טובה מהראשונה.לא שהראשונה היתה גרועה, פשוט השניה טובה יותר ושנונה יותר... ואגב- אם פספסת פרקים אז תתעדכני... כדאי לך צ´או

HaMsTeR

New member
אני בת 12... די קטנה... אני יודעת..

ואני חושבת שאני מעריצה הרבה יותר נלהבת ממך של הסדרה...

שוב החדשה...../images/Emo9.gif

היי חזרתי טוב אני בת 14 ואני מטורפת על התוכנית בצורה חיובית וטובה לפי דעתי הסדרה מתאימה לכל הגילאים כי היא שנונה חכמה (אותו דבר לא???)ומצחיקה והדמויות (טריסטן החתייייייייייייייייךךךךךךךךך שכואב לדבר עליו
העולם אכזר וגם התסריטאים והמפיקים ויוצרי הסידרה והוא בעצמו -צ´אד -איך הוא לא מתבייש לגרום לרורי להתבלבל ואפילו קצת להתאהב בו ואז לעזוב אותה ככה!!!
) איפה הייתי??? אה הדמויות בכל מקרה זו סדרה חבל"ז (למי שלא מביו ומפגר חבל"ז=חבל על הזמן) אז ביייייייייייייי ונתראה בשמחות (כלומר מתי שטריסטן יחזור הלוואי...........)
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

Gilmore Fan

New member
אני בת 16

ואני דיי מכורה (עצם העובדה שאני עושה אתר זה מראה על משהו, נראה לי)

shirakl

New member
אני בת 16.5 בדיוק מחר!

אני לא מפסידה אף פרק, אבל זהו... (אפשר לקרוא לזה מכורה?)

rockets

New member
..................................

כן....... אני בן 17 ואני פשוט מכור לסידרה, וכשאני אומר מכור אני מתכוון ממש מכור יש לי את כל הפרקים, ואני צופה בהם פעם אחר פעם ואחר פעם... יכול להיות שזה נשמע מטורף אבל אין מה לעשות.............

mprb

New member
אני...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני בת 22 (נראה לי שאני הכי מבוגרת פה) ואפשר להגיד שאני מכורה. אני משתדלת לא לפספס כל פרק. ושבוע שעבר זה היה לי חסר.

the 1 n only

New member
לא..אני...

מה המצב?! רציתי למסור לך ד"ש ...(אחרי שהכרחת אותי...סתם) ו...LONG LIVE THE CORRS! בייייי

mprb

New member
אני יודעת

את אפילו יותר זקנה ממני!!!
אז בסוף באת??? ברוכה הבאה

hoola hoopa

New member
אני, לשם שינוי...../images/Emo141.gif

מעריצה שרופה-שרופה של הסידרה הזאת, ולעומת העונה הנוכחית אני חושבת שהעונה הקודמת הייתה יותר יפה. למקרה ששאלתם (וגם אם לא) אני בת 13 וחצי
gilmore girls ruuuuuuuulllzz

למעלה