תהיתי לעצמי

תהיתי לעצמי

אם הייתם מכירים בן זוג פוטנציאלי שעונה לקריטריונים שלכם ומוצא חן בעיניכם, אבל, נושא\ת את השם הפרטי של ה-X שלכם. איך הייתם מגיבים ?

Rtitan

New member
שמע... הרגע היה לי דז'ה וו מהנישואין...../images/Emo152.gif

אני עובד במעבדה בקומה 8 ופתאום פאקינג רעידת אדמה בעוצמה 6!!! $%^&* של האימא של כדור הארץ שזה היה מבהיל!!! זה היה חתיכת דז'ה-וו מהנישואין - כבר מעדיף רק להתמודד רק עם השם שלה ולא עם כל החווייה
.

ליבליב1

New member
נראה לי....

שזה לא היה מפריע לי. הבעל של אחותו רצה לקרוא לילדה החדשה שלהם בשם שלי.... שם כבר היה אנטי משפחתי כללי....
אבל לצאת עם גבר עם השם של האקס - נראה לי שזה יהיה בסדר גמור!

טריסה

New member
לי זה היה מפריע....

בכל זאת , זה כל הזמן יהיה באויר. אבל אם הגורל הוא שהבא יהיה בעל אותו שם... אז, סה לה וי. אפשר להמציא שם חיבה.

קרן ט

New member
אין מצב.....

לא נראה לי.... מה לעשות יותר רגשות שליליים בשם הזה......

הייתי עושה רה ארגון לי ולו

משנה את שמו בסלולארי ל"אהובי". אומרת לו שמהיום קוראים לו יורי (וכי מה עבר לאמא שלו בראש כשהחליטה לקרוא לו יורם?? הרי הוא ממש ממש לא יורם. יורי הרבה יותר מתאים וגם תואם יותר ללוק הרוסי שלו. יורי הגדול, החזק והרוסי
). החיים לא מספיק מורכבים? למה לסבך כל דבר?

סליחה, אבל לא ממש הבנתי איפה הבעיה

אם הוא איש שאני אוהבת ומתאים לי ממש לא משנה לי איך קוראים לו.

יערית

New member
היה נחמד להכיר ../images/Emo9.gif

זה עדיין לא קרה, כנראה שאני לא מושכת מושהים למינהם יותר
אבל אם כן היה קורה, נראה לי שהילדים היו מאושרים "אמא, את ואבא חזרתם ?" ואני הייתי מחפשת איך למשוך את הסופים, במקום לקרוא לו מוש(כמו לאקס), אקרא לו מושיקוווו.

holabo

New member
רק בגלל שאני במצב רוח

אז הנה שיר של מר מת'רס שבשלל המילים יש חלק שמתייחס בדיוק לזה: Which reminds me back in '89 me And Kim broke up for the first time She was tryin' to two-time me And there was this black girl at our school who thought I was cool cause I rapped, so she was kinda eyein' me And oh the irony, guess what her name was? Ain't even gonna say it plus The same color hair as hers was and blue contacts And a pair of jugs the bombast goddamn Girl in our whole school ומי שצלח את זה, בטח יתחבר לשיר האהבה שכתב על אישתו לשעבר (לפני שהיתה פעם שניה אישתו לשעבר) אזהרה! למיטיבי לכת בלבד!!

למעלה