תהיתי לי.....

ש_ל_ג_י_ה

New member
תהיתי לי.....

האם לדעתכם, אוהבי החיות, יש מקום לפתוח פורום דולפינים? אשמח לשמוע תשובה.

**לילך**

New member
אף פעם לא ראיתי הודעה על דולפינים

אולי פורום דגים וחיות ים? נראה לי שלזה יהיה יותר ביקוש.

shilgiya

New member
אגב השלגיה הנ"ל איננה אני

כלומר אני השלגיה מפורום החתולים של וואלה. רק מבהירה את העניין. יום טוב שלגיה-קרן

vipor

New member
את יכול הלפתוח פורום דגים

או משהו בסגינון. אתם יודעים מה הייתי רוצה שיהיה בתפוז? הכי הייתי רוצה שהיו הרבה פורמים שקשורים לבעלי חיים(אני רוצה לפתוח בקרוב פורום שקשור לתוכים) ואז יעשו כותרת חדשה של בעלי חיים.

wiz

New member
פולי לשלטון !!! ../images/Emo8.gif

לך על זה !
ד"א, מה קורה עם הפורום של המזרחית ? wiz

vipor

New member
בקרוב!!!

הייתי איזה אי הבנה בהגשת הטופס אז אני צריל למלות אותו שוב.

לגבי פורום תוכים ופורום דולפינים

אני בספק אם יהיו כרגע מספיק משתתפים. לדעתי, אם רוצים לפתוח עוד פורומים רבי משתתפים רצוי לפתוח פורום חתולים ופורום כלבים דבר ראשון. בהמשך אולי כדאי לפתוח עוד פורומים.

vipor

New member
צודקת......

אבל אני התכוונתי שאני הייתי רוצה לפתוח פורום כזה כי יש לי ידע רב על תוכים ואני חושב שאני יכול לעזור לאנשים. אם מישהו חושב שהוא יכול לפתוח פורום בנושא חתולים /כלבים/בעלי חיים אבודים או משהו אחר שיהיה לו הרבה משתתפים אז זה יהיה מצוין ,אני לא חושב שאני יכול לעזור ממש לאנשים בנוגע לחתולים או כלבים.

**לילך**

New member
היי vipor אתה מוזמן לעזור לכל

מי ששואל על תוכים ,לי אין שום ידע על ציפורים וזה יהיה נפלא אם תוכל לענות לשאלות בנושא . אם אתה יכול לכתוב מאמר על תוכים ,זה יהיה נפלא ,יש אפשרות להוסיף מאמרים לפורום ואני זורקת את הכדור לכל מי שמומחה בתחום מסויים של בעלי חיים לכתוב מאמר בתחום ידיעותיו. כמו כן אנא שלח לי המלצה על אתרים בנושא תוכים ,כדי שאוסיף אותם לרשימת הקישורים.

vipor

New member
לילך

אני יביא לך קישורים לאתרים של תוכים.....ומי יודע אולי אפילו אני יכתוב מאמר קטן שיהיה לי זמן לשלוח לך לאיי מייל את הקישורים?

vipor

New member
לשאלות בנושא אני תמיד עונה,

או שאני מדבר עם אנשים באיי סי קיו.....יותר נוח!!!

**לילך**

New member
תודה ובמחשבה שניה

עדיף שתפרסם את הקישורים בשירשור להודעה הזאת ,ככה אנשים יוכלו לראות אותם מיידית.

vipor

New member
אני עסוק היום.

בימים הקרובים (או אפילו היום בערב) אני ישלח אותם.

**לילך**

New member
אני מסכימה עם אלמונית

לפי כמויות ההודעות בנושאים דנן , אני לא חושבת שיהיו מספיק משתתפים ,אבל כל מי שיש לו ידע בנושא תוכים ו או דגים/חיות ים מוזמן לתרום מהידע שלו פה בפורום ,יש לפעמים שאלות על דגים או על תוכים ,שלי אישית אין ידע לענות עליהם.

אבי ע

New member
ספק. נסו בפורום צלילה ../images/Emo39.gif ../images/Emo19.gif

מסופקתני אם יהיו מספיק חובבים שיחזיקו פורום שלם בנושא. כמנהל פורום צלילה, המוכר לכם כמדומתני, אני מזמין אתכם לנסות לשלוח הודעות בנושא לפורום שלנו, שם ישנם חובבי דולפינים רבים (כולל אותי). אם כמות הדיונים תהיה כזו שמצדיקה פיצול לפורום נפרד, אני משוכנע שהנהלת הפורומים תאפשר זאת. אגב, האם יש לכם קשר מיוחד לנושא? ו/או לריף הדולפינים? להתראות, אבי ע
(נקאי א´
)

למעלה