תהילה

Kettercat

New member
תהילה ../images/Emo13.gif

סוף סוף יצא לי לראות את הסרט! וואו, קלאסיקה... לא יוצא לי לראות הרבה כאלו. ת´אמת חשבתי שזה יהיה עוד סרט התבגרות דבילי של שנות ה-80 אבל למען האמת די נהניתי. ופול! אוי, פול! הוא הדהים אותי כל כך. לא רק בחוסר דמיון מוחלט מרומאנו, אלא הקול שלו... הבן אדם יודע לשיר! ולכתוב! לא תיארתי לעצמי שהוא גם כתב את המילים. ידעתי שפול מוכשר אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה. זו רק אני? בכל אופן, אם... האמ... אני יודעת שאסור לכתוב את זה ולכן אני אנסה לא לפר את חוקי הפורום... אבל... האמ... אם מישהו יוכל "לעזור" לי כדי שאני אוכל... "לשמוע" את שני השירים שהוא שר בסרט, לצמיתות... בבקשה לשלוח לי הודעה אישית
לא מצאתי את זה בשום חור באינטרנט!

Kettercat

New member
בהחלט! ../images/Emo9.gif

אם לא בשביל התסריט עצמו - אז בשביל לצחוק על השיער של פול
הוא כזה חמוד!

the magic

New member
תכנסי לפורום "זיהוי שירים"

תגידי על השני שירים האלה, זה חוקי שמה כי הם כל הזמן עוזרים.. תוך 3 דק´ יש לך תשובה...זה הפורום הכי פעיל ועוזר הכי טוב שאפשר! באמת פורום מצוין!

Kettercat

New member
לצערי הם לא יוכלו לעזור לי גם שם...

כי שם זה למצוא שמות של שירים ו/או מי מבצע אותם. אני יודעת את שניהם במקרה הזה, אבל... אני מחפשת איפשהו... *cough* להוריד *cough* אותם.
אוקיי זו הודעה לא חוקית לגמרי, גל את רשאית למחוק חחח

~*~gaL

New member
את זה אני ארשה.. :))

אבל כמו שללא שם כתבה (מה השם שלך? זה משגע אותי
), בלי מילים גסות כאלו
אה, ואשמח מאאאאאאאאד מאד אם תגידי איפה מצאת את זה. (מסרים)

~*~gaL

New member
../images/Emo46.gif

תנו לי לספר לכם סיפור קצר: באיזה חמש ומשהו ככה חברה שלי מתקשרת.. "גל תפתחי ערוץ 4. מהררררררר!" ואז נדלקת מנורה אדומה מהבהבת בראשי שאומרת "תהילהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!" והרגשתי שאני הולכת לירות בעצמי כי פספסתי את זה! שוב! תראו, נראה לי שראיתי את הסרט הזה פעם, אבל אני כבר לא כ"כ זוכרת אותו.. בכל מקרה, הספקתי לראות את פול שר בסוף
איזה מוווווווותק! פשוט למות עליו! "איי סינג דה בודי אלקטריק".. חח, כמו בסיקרטס אנד לייז ;) איזה מילים הוא כתב? איפה? מתי?

Kettercat

New member
הוא ממש חמוד שם ../images/Emo13.gif

וכל כך לא רומאנו! חחח
הוא כתב שני שירים שהוא שר בסרט (זכור לי רק אחד לפחות), אחד מהם Is it Okay if I call You Mine? (שיר מדהים!! אני שומעת אותו ברפיט כבר מאתמול בערב) ועוד משהו עם Dogs... שכחתי חחח גם כתב, גם הלחין, וגם שיר. ואיזה קול...

mgirl

New member
הכי אהבתי את השיער...

ההוא שנעלם לו... הג´ינג´י...

למעלה