תהיי רגועה

תהיי רגועה

העיניים שלי נפוחות ואנחנו עולים למטוס עוד חצי שעה. אני אחסוך את התיאורים הדרמטים של הריבים עם הבחור ואתן בטח יודעות אך אני מרגישה.

נקלענו למצב הכי חר#$%^ בעולם. כבר מאתמול אני מחרדות נוראיות, והיום הן התגברו, ששניה לפני שיצאנו מהבית לשדה הייתה אזעקה , ובדרך ראינו את כיפת ברזל בפעולה. הייתה נסיעה מאוד קשה, אני לא רציתי לנסוע. באמת שאני קרועה. מרגישה כאילו אני הכי חסרת אחריות בעולם, שדווקא עכשיו שהמצב הכי לא רגוע בעולם ונופלים טילים אני קמה ונוסעת. מצד שני אני נוסעת לסדר את החיים שלנו שם, ולא לאיזו חופשה, והבנות יהיו עם הסבים. טלפונים להורים שלו, לאימא שלי, חברות של. הטונים עולים והדמעות לא מפסיקות לזרום.

אז עכשיו אנחנו בטרלקין דן, ואני רגועה יותר. על פניו אני רגועה יותר, בפנים הבטן גועשת ואני מפחדת ובלחץ. ונוסף על הכל יש לי חרדה מטיסות........

הלוואי ויהיה שבוע שקט, וביום שני, לכל המאוחר יום שלישי יהיה גן. הלוואי ויהיה לדרום לילה שקט

יקרות שלי, אני מאחלת שבוע שקט לכולן. ואם משהי רואה את התלתלית שלי ואחותה המרדנית, תנו להן נשיקה מאימא

adip78

New member
גרמת לי לדמוע

איזו סיטואציה קשה להיות בה כאמא.
כמו שכתבתי לך בפייסבוק - מקווה שפה ירגע והנסיעה שלכם תהיה מה שיותר פוריה ורגועה.
תמצאי לבנות את הבית הכי טוב ואת הגנים הכי טובים ותחזרי אליהן עוד כמה ימים.

אם המשפחה רוצה לעלות צפונה עם הבנות, תמיד יש להם מקום אצלנו.

shtuli

New member
שתהיה נסיעה טובה מכל הבחינות

ושיהיה כאן בינתיים שקט מבורך.

אחותי, את אמיצה. באמת.

חייב להיות בסדר כי אתם אמיצים בטירוף.

ולכי קני רגיעון, בחיי. זה עוזר למצבים כאלה.

שיהיה בהצלחה.
תעדכני!

D X 9

New member
אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים....

אני מצטטת אותך.

ליבי איתך, מקווה שהגעתם בשלום ושאת רגועה קצת.

ההזמנה שלי בעינה עומדת. בכל שעה.

מחכה שתחזרו כבר עם בשורות נפלאות ורוגע.

למעלה